9. marca 2016

Tri trgovske, Kras Kros maraton zapolnjen, ena iz svetovne enduro serije, sveži Bicikel, Calcit predstavlja ekipo, KGK Obala vabi nove člane, nedeljski kolesarski maraton v Palmanovi ter predavanja v Mahu.

Proshop

V Ljubljani za Bežigradom 10.2. otvoritev prenovljene, predvsem pa kolesarsko dopolnjene trgovine Proshop. Pri kolesih boste lahko izbirali med znamkami Scott, Merida in Colnago. Več o ponudbi na spletni strani proshop.si.

Špica Šport

Uradna otvoritev prenovljene trgovine v Kamniku bo v soboto 12. marca med 10. in 12. uro. Dogodek na facebooku

JB Center

Novomeška trgovina sedaj na novi lokaciji – Seidlova cesta 18. Trgovina je večja in še bolje založena, kot novost na tem koncu Slovenije pa ponujajo storitve Body Geometry Fit. Novosti in pridobitve si oglej na dolenjskanews.com in na njihovi spletni strani.

{loadposition inside}

Calcit predstavlja

Tokrat je na vrsti Peter Zupančič. Tisti Pero, ki je nekaj koristnih nasvetov delil tudi na naši spletni strani. Kakšni so njegovi cilji v prihajajoči sezoni, si preberi na klubski spletni strani

Revija Bicikel

Marčevsko – aprilska številka že na prodajnih mestih. Kaj se skriva v njej, si preberi v uvodniku Boštjana Sveteta na strani Bicikel.com. 

KGK Obala

Saj veste, to so tisti, ki so zgradili kolesarski park Izola. Medse vabijo nove člane in s tem širijo kolesarsko zavest ter obalnemu kolesarstvu dajejo nov zagon. Pristopno izjavo in novičko najdeš tukaj

Maraton Kras kros

Prijave na nedeljski gorskokolesarski maraton so zaprte. Na startu bo kar 480 kolesarjev in kolesark. Več o dirki pa v našem koledarju.

Predavanja v Mahu

Ko tole prebereš, morda še ujameš današnje potopisno predavanje v okrepčevalnici Mah v Škofji Loki. Gosta sta zakonca Cindro in njun pogled na Whistler. Dogodek na facebooku.

EWS

Na spletni strani svetovne enduro serije so objavili seznam kvalifikacijskih tekmovanj. Preberi.

Palmanova maraton

Že tradicionalni maraton med obzidjem ter v bližnji okolici Palmanove je zopet presenetil z velikim številom tekmovalcev. Fotografije na facebook profilu ekipe Gruppo Bastioni Bike. Rezultati pa na tem mestu.

Sledite nam