15. junija 2016

Enduro Psunj, tlačilni poligoni in njihovi izvajalci, dve z Goni Pony, vodene ture po Pohorju in okolici, vzpon na Areh prestavljen, BSX Racing Team obvešča, Alpentour Trophy in Kajkavijana zaključena ter kolesarski zajtrk na Prešercu.

Enduro Psunj

Enduro dirka v Pakracu, ki je štela za pokal ENDCro, je veljala tudi za hrvaško državno prvenstvo. Organizator dirke je bil lokalni klub BK Titan, ki je tekmovalcem pripravil tri proge, ki so jih sestavili v pet voženj. Najhitreje je z vsemi opravil Frano Liović (BK Stina), ki je bil poleg absolutne zmage najboljši še v kategoriji M1 To je njegov tretji zaporedni naslov. V kategoriji do devetnajst let je državni prvak postal Daniel Cerovac (KKJ-WD40 Bike Team). Vrstni redi.

Uvodna fotografija z Endura Psunj. Foto organizator

Pumptrack Slovenija

Poleg spletne strani si sedaj lahko informacije o pump trackih prebiraš tudi na facebooku. Za naše kuclje gre.

Funtracks.si

Graditelji prog in vedno bolj popularnih pump trackov Fun Tracks Pumptracks s svojo spletno stranjo in predstavitvijo projektov ter z informacijami na facebooku.

{loadposition inside}

Dalmastroj Stapić

Še en ponudnik gradnje poligonov in ostalih objektov, namenjenih kolesarjem. Spletna stran, novice, projekti in seveda ponudba na bike-tracks.com.

Ursha.si

Fotoblogerka Urša na svoji strani z utrinki drugega Goni Pony vzpona na Vršič.

Čop o Goni pony

Legendarni veslač Iztok Čop v Poletu razpreda o legendarni soboti in drugemu vzponu s ponyji na Vršič. Preberi.

Lukas Trail Rides

Na štajerskem koncu nov ponudnik vodenih gorskokolesarskih tur. Lukastrailrides.si. Specializirani so seveda na Pohorje. Nudijo tudi izposojo koles. Informacije pa poleg spleta in facebooka kar v trgovini Luka’s bikes.

Obvestilo

BSX Racing Team uporabnike BMX proge v Mariboru obvešča, da je proga v času uradnih treningov zaprta! Pravila in urnik treningov si preberi tukaj.

Kajkavijana

Jubilejna 10. izvedba ultra maratonske gorskokolesarske dirke s štartom in ciljem v Varaždinu je za nami, zmagovalec je po 11 in pol urah na kolesu postal Simon Križmanić. Več o dirki izveš na bbk-asi.hr, rezultate vseh kategorij in dolžin proge pa najdeš tukaj.

Vzpon na Areh

Zaradi nepredvidljive vremenske napovedi so organizatorji serije rekreativnih kolesarskih vzponov vzpon na Areh z minule nedelje prestavili na 17. september. Dodatne informacije o vzponih najdeš na facebooku in na spletni strani, kjer že odštevajo dneve do naslednjega v seriji vzponov, Gortina – Muta.

Alpentour Trophy

Med 9. in 12. junijem so se v Schladmingu in okolici mučili na sedaj že legendarni etapni dirki Alpentour Trophy. Rezultati.

Kolesarski zajtrk

V petek 17. junija bo na Prešernovem trgu med sedmo in pol enajsto uro potekal kolesarski zajtrk v organizaciji društva za sonaraven razvoj Focus. Preberi na facebooku.

Sledite nam