22. junija 2011

V koroški seriji nov veter, ne več le navzgor. Trije termini za poletne MTB tabore v Završnici. V nedeljo King of Flow odpre sezono v parku Pohorje. Lovro in Robi na Wombata.

Prva Libeliška pentlja
Koroški pokal se je v nedeljo zaključil s tekmovanjem, ki ni bil vzpon. To je bila prva Libeliška pentlja s štartom in ciljem – tako je – v Libeličah. Vreme ni bilo prijazno, zato udeležba nekaj šibkejša, a vseeno solidna. Pri moških je zmagal Denis Onuk (Ganesha), pri ženskah pa Klavdija Cehner, ki je na spustu prehitela Špelo Škrajnar (Ganesha). Špela in Dejan Vračič (Korak naprej) sta skupna zmagovalca serije osmih preizkušenj. Več na MTB Koroška

Na uvodni fotografiji vodilni moški na vzponu ter Klavdija pred Špelo na spustu, foto MTB Koroška.

Tabori za mlade v Završnici
Projekt natura z Jesenic je za poletne mesece razpisal tri tabore za nadonudbe gorske kolesarje. Dva v juliju in enega v začetku avgusta. Več

Štart prireditev na Mariborskem Pohorju
V bike parku Pohorje to nedeljo (zdaj pa zares) začenjajo sezono prireditev s tekmovanjema King of Flow in Rookie Freeride Challenge. Naslednji konec tedna je na sporedu kamp Learn to Freeride. Še malo premetan spored prireditev v parku je objavljen v našem koledarju.

Lovro in Robi na Wombata
Izmed prispelih pravilnih odgovorov (prva slovenska 3- in 6-urna dirka je bila 25. aprila letos na Ravnah na Koroškem) smo izžrebali dva dobitnika brezplačne udeležbe na 2-, 4- ali 8-urni dirki Wild Wombat to soboto v Gnasu na avstrijskem Štajerskem. To sta Lovro in Robi.

Sledite nam