6. septembra 2012

Sredina dirt roštiljada Rajd’d’lajn v Lj, Marko Djurič je flatland ambasador, bonus z DH na SP, Porsonov Eurobike, kričač Vreček na DH Blagovica, obalni enduro in 3x Sportska TV: Pannonian Challenge, XCM Učka in Biciklizam.hr.

Rajd’d’lajn


Porson je hitro zložil dobri 2 minuti dolg video z včerajšnjega sešna na sveže sfriziranih ljubljanskih dirtih in si prislužil tanajboljtazgornje mesto v Video 1/4ku.

Marko, ambasador na flatlandu


Marko Djurić je eden od treh novih ambasadorjev ponudnika mobilne telefonije, zmagovalcev natečaja, odgovoren je za resor “urban” pod mentorjem Filipom Flisarjem. Lepa priložnost objavo njegovega videa, ki ni mtb ampak BMX in to ogrožene podzvrsti flatland. Avtor videa je sam Tone Stojko. Profi.

Pokrovitelj rubrike Video 1/4ek
{loadposition inside}

Bonus z DH na SP


Še nekaj DH akcije s svetovnega prvenstva, v glavnem videu neuporabljeni material s slovenskimi rajderji. Kamera Klemen in Andrej za mtb.si.

Eurobike, Porson style


Taisti Jan Porič, ki je naredil že taprvi video, se je s kamero sprehodil med stojnicami sejma Eurobike.

Čelešnk ZOO


Že videno na fejsbuku in blogu Bike Park Slovenia, zdaj še v video 1/4ku. DH Blagovica, Mateo Piljič & Jan Cimperman po tleh, Kristjan Vreček snema in “komentira”. Pri snemanju ni bila poškodovana nobena žival, morda eno drevo.

Obalni enduro


Samo s čelade in še objavljeno v napačnem razmerju … a je treba objavit, obalne stezice so zakon, se vidimo pozimi. Kurbenhaus!

Pannonian Challenge XIII v Akcijski centrali


Oddaja Akcijska centrala na hrvaški Sportski TV je pripravila daljši prispevek z nedavnega festivala Pannonian Challenge v Osijeku. Tole je bajkerski del: BMX street, MTB dirt in 4X.

XCM Učka na Sportski TV


5-minutni prispevek Sportske TV z avgustovskega maratona Učka.

Biciklizam.hr na Sportski TV


Prav tako s Sportske TV najnovejša kolesarska oddaja Biciklizam.hr.

Sledite nam