27. junija 2018

Na kratko iz Les Getsa in Klinovca, Črna MTB village vabi na turo, Blaža gre na Češko, Janova poškodba, hrvaško DP v spustu bo v bike parku Tršće, BMXarji zopet v Rivignanu …

Monika in Miri na Crankworxu

V Les Getsu sta se na spustu, ki je bil številčno in konkurenčno enak svetovnemu pokalu, preizkusila tudi člana Črnega trna Monika Hrastnik in Miran Vauh. Monika je osvojila šesto, Miri pa 65. mesto. Vrstni redi na pinkbike.

Monikin POV iz Les Getsa

Takole ga je Monika Hrastnik pičila na treningu svojega prvega Crankworxa.

Črna MTB village

1. julija bo organizirana XC vodena tura z ogledom dirke svetovne serije v enduru v Črni na Koroškem. Sledi piknik. Več o dogodku, ki ga organiza Črna MTB village, izveš na facebooku. Prijave so možne še danes! 

Naslovno fotografijo smo si sposodili pri Črna MTB village

Blaža Pintarič gre na

Bikemaraton Drásal České spořitelny. 117 kilometrov in 3920 višinskih metrov vzponov bo na 25. izvedbi te preizkušnje. Poročilo sledi po dirki. 

{loadposition inside}

Aleš na iXSu do 13. mesta

iXS DHS v Klinovcu na Češkem je kot edini slovenski spustaš obiskal Aleš Virtič in dosegel trinajsti čas v finalu. Vrstni redi na ixsdownhillcup.com.

Janova poškodba

Jan Cimperman (MTB Trbovlje) si je na dirki pokala iXS v spustu v Kranjski Gori dvakrat zlomil ramo, a vseeno vozil še v finalu, tam končal na 57. mestu, sedaj pa ga čakata dva meseca bolniške.

Hrvaško DP v spustu

Konec septembra bo pri sosedih boj za šahovnico na spustaški majici. Dirko bo gostil kolesarski park Tršće

BMXarji zopet v Rivignanu

V nedeljo so se tekmovalci ekip BSX Racing Team in KK Črn trn zopet pomerili pri zahodnih sosedih. Gabor Mihael Perić je osvojil prvo mesto, Staš Lukić je bil tretji, Anže Rovtar osmi, Tine Dovžak dve mesti za njim, Tim Rovtar pa se je zaradi padca izmuznila vrhunska uvrstitev.


Staš na stopničkah. Foto Toni Lukić

Kolesarske finte

V organizaciji ZKŠTM Ravne in Bike parka Poseka bo 2. in 3. julija potekala kolesarsko-ustvarjalna delavnica za otroke in mladostnike. Več informacij najdeš na facebooku

Energijateam.com

poroča z nedavno končanega državnega prvenstva v gorskokolesarskem maratonu v Črni na Koroškem. 6 stopničk

Calcit bike team

… poroča iz Črne na Koroškem. Imajo tri državne prvake v gorskokolesarskem maratonu! Klik na calcit-bike.com

Pici Bici o svojem junaku

Na blogu legendarnega kolesarskega butika najdeš poročilo z lovljenja svetovnega rekorda v vožnji na uro. blog.pici-bici.com

Enduro Gradec

Petra Bernhardt in Kevin Maderegger sta nova avstrijska prvaka v enduru. Več na lines-mag.at

Bil je Kitz Alp Bike Festival

Vzpon, kros in maraton. Vse to se je dogajalo med 16. in 24. junijem pri Kitzbühlu. Fotogalerije in vrstne rede najdeš na kitzalpbike.at

E-kolo ni samo trend

Braco v Poletu razloži, da e-gorska in ostala kolesa niso le trend, ampak nekaj vsakdanjega.

Sledite nam