18. novembra 2015

Mlinčki 2015, CX Loka, SloEnduro SuperRajder, novega selektorja dobimo 30. novembra, Super Enduro se vrača, Flisar, Drč, dvakrat Polet in koledar rekreacije za 2016.

Mlinčki race

ŠD Suhadole je v nedeljo pripravilo že 19. kolesarsko dirko, ki je hkrati štela za občinsko prvenstvo občine Komenda. V najelitnejši kategoriji od 16 do 30 let je najhitreje obračal pedala domačin Luka Pibernik, sicer član cestnega moštva Lampre – Merida. Poročilo in fotogalerija – kje drugje kot na prijavim.se.

Na uvodni fotografiji Pibernik leti proti cilju, foto prijavim.se

CX Loka

Prihaja prva ciklokros dirka sezone 2015/16. Kje? Stara vojašnica v Škofji Loki. Kdaj? V nedeljo 22. novembra ob dvanajstih. Več informacij v razpisu.

{loadposition inside}

SloEnduro

iXS SuperRajder. Nagrada, ki jo prejme tisti, ki je uspešno zaključil vseh enajst tekem v sezoni. In to jih je bilo kar šest! Kaj bodo prejeli in kaj posebnega čaka enega izmed njih, bo znano 5. decembra na zaključni prireditvi, ki bo v Hiši mladih v Ajdovščini. Več si lahko prebereš na sloenduro.com.

SuperEnduro

Je nazaj. Po enoletnem premoru se na kolesarski zemljevid vrača italjanska serija, ki je premamila tudi mnoge slovenske enduraše. Obljubljajo še boljšo organizacijo, pester program in nove proge. Zaenkrat v planu štiri dirke. Več na superenduromtb.com.

Kolesarska zveza

Izbor selektorja in nadomestne volitve za enega člana OGK bodo 30. novembra. Izbor in volitve bodo na seji skupščine 30. novembra, na isti dan se bo odvijal tudi tradicionalni Večer zvezd. Po naših podatkih naj bi bil do sedaj le en kandidat za selektorsko mesto.

Drč in Pinkbike

GoPro in Pinkbike sta objavila najboljših deset videov meseca oktobra. Tokrat se je Drč s svojim spustom po bob stezi uvrstil na deveto mesto. Zmagal je Fabio Wibmer, katerega video si si lahko ogledal že v video petku.

Polet prvič

Dr. Borut Fonda in dr. Nejc Šarabon v poletu pišeta o celostni biomehanski obravnavi kolesarjev. Več preberi na polet.si.

Polet drugič

Braco Cvjetičanin se je podal na potep v kočevski Rog in preizkusil poti za makadamkanje po tamkajšnji džungli. Ali so z družbo srečali kakšnega medveda? Izveš na polet.si.

Filip Flisar prvič

V Ekipi o poletni romanci s kolesom BMX. Kaj vse je brko povedal o dirkanju na dvajset palčnih obročnikih, si preberi v intervjuju na ekipa24.si.

Filip drugič

Na petkovi otvoritvi BMX proge na Linhartovi, kamor je prišel tudi brko, je nastal tale video.

Rekreacija 2016

Pripravljaš kakšno športno prireditev, namenjeno širši množici? Potem lahko brazplačno vpišeš svojo prireditev na spletno stran rekreacija.si, kjer imaš možnost vpisa preko spletnega vmesnika ali pa dogodek neposredno vpišeš v aplikacijo.

Sledite nam