1. maja 2019

Nov asfaltni pumptrack v Medvodah, pred vrati 3x SloEnduro 4Fun, bike turizem na Kočevskem, Stanko na 4 Islands, tri pohorske iz medijev, Borovo poročilo z VN Sračje doline in furlanski makadami & stezice.

Medvode tlačijo

Najbolj svež asfaltni pumptrack je v Medvodah pri športni dvorani. S podpisom Alliance ASE. Takole je videti

SloEnduro 4Fun …

Razpisi padajo na sloenduro.com. Naslednja “velika” dirka bo res šele konec junija, zato pa so pred vrati dirke 4Fun: Krokar Dobrna, Bike Beer Fest Il. Bistrica, Poseka Ravne … Pridi poskusit, kako to gre.

Kočevsko

V Slovenski kroniki na TV Sloveniji o turizmu na Kočevskem – predvsem o kolesarskem. Glej v arhivu 4d.rtvslo.si

Stanko na 4i

Škofjeloški kolesarski zanesenjak in splošni model Stanko je letos sodeloval pri izvedbi etapne dirke 4 Islands. Po koncu je na svojem facebook profilu objavil zanimiv zapis.

{loadposition inside}

Norci na Pohorju

V času svetovnega pokala na Pohorju sta z mikrofonoma naokoli skakala tudi “valovca” Miha Šalehar in Aleš Smrekar. 16-minutni prispevek, ki še zdaleč ni bil le od dirki, lahko slišiš tukaj.

Kdo zavira razvoj?

V petek pred dirko svetovnega pokala so v Mariboru uzvedli okroglo mizo o razvoju in ne-razvoju kolesarskeha turizma. Povzetek na vecer.com

Zakaj Pohorc ne mara Kaosa

Novica Mihajlovič v Delu o pohorskem teroristu, ki nastavlja bodečo žico. Beri na delo.si

VNSD – Dakar Edition

Bor v svojem slogu poroča z “dakarske edicije” VN Sračje doline. Na retro-rats.blogspot.com

Furlanski makadami in stezice

Še en makadamkarski in tudi gorskokolesarski dogodek pri zahodnih sosedih: Friul Gravel & trail 24. maja s štartom iz Vidma (Udine). Dogodek na facebooku

Sledite nam