Freestyle zaposluje
Ride Loose Riders Wheelbase Freestyle Giant Ciklo Centar
21. septembra 2010

Nova grafična podoba Kolesarske zveze Slovenije. Mislav Mironović poškodovan. Konec tedna in “Bunny hop” pred Bikofetom. “Maraton” Lokve.

Toliko imamo zaenkrat od nove celostne podobe KZS, ki so jo danes pokazali bolj po sili razmer pred odhodom reprezentance; zveza se bo v te barve preoblekla z novim letom.

Toliko imamo zaenkrat od nove celostne podobe KZS, ki so jo danes pokazali bolj po sili razmer pred odhodom reprezentance; zveza se bo v te barve preoblekla z novim letom.

Mislav je imel baje tudi med operacijo na glavi redbulovo kapo

Mislav je imel baje tudi med operacijo na glavi redbulovo kapo

Nova podoba KZS
Kolesarska zveza Slovenije je na današnji predstavitvi reprezentance za nastop na SP v Avstraliji pokazala tudi delček svoje nove grafične podobe. Zamislil si jo Miha Murovec, sicer znan tudi po učiteljski/demonstratorski karieri v alpskem smučanju in po duetu z Jasminom Stavrosom. Stara zeleno-oranžno-črna podoba Marjana Zupanca ml. je živela od leta 1993.

Kar gre gor, mora tudi dol …
… se tolaži hrvaški mtb fristajler Mislav Mironović, ki je predčasno končal sezono s poškodbo ramena na Češkem. Več na strani Dropbike >>

Konec tedna in BI-KO-FE po zajčje
Poleg dogodkov tega konca tedna, ki jih najdete v našem koledarju (Istra MTB Tartufi Tour od petka in maraton Parenzana v Istri v nedeljo, Den Devils dirt jump contest v Mariboru v soboto – potrjen nastop Senada Grošića, Jure Baraća, Pokija, nekaj odličnih Madžarov in Avstrijcev – in vzpon na Blegoš v nedeljo – z gorskimi kolesi, da ne bi koga zaneslo) si lahko v nedeljo pod večer privoščite nekaj čisto drugega. ŠD LIFE prireja “banihop kontest”, skakanje v višino torej, v središči Ljubljane, pred lokalom BI-KO-FE na Gosposki ulici (pod Univerzo). Začetek ob 18. uri, finale ob 20. uri. Za MTB in BMX kolesa.
Evo jih na fejsbuku >>

“Maraton” Lokve
Tile pa mora biti najbolj zarukana dirka v Sloveniji. Maraton Lokve, ki je bil 5. septembra. Na strani (na itaijanski je še nekaj, na slovenski pa skoraj nič) se mirno zlažejo, da šteje za “Slovenski pokal za gorsko kolesarjenje”, v resnici pa le za Friuli MTB “Challange”. In se potem v soorganizaciji Italijanov 50 km preganjajo po makadamu. Rezultatov seveda ne znajo objavit (na 50 km si je z zmago pred veterani malo dvignil samozavest Matjaž Budin), so pa vsaj Djakovci poročali >>

Casio GShock
Freestyle Giant Ciklo Centar Wheelbase Ride Loose Riders
Sledite nam