Freestyle zaposluje 2
Ciklo Centar Wheelbase Maxxis Freestyle Giant SloEnduro
28. novembra 2018

S Trans Julius na Škotskem, Golovec po meri uporabnikov, zapiski, stenski koledar EWS, napovedi, zanimiv prestop, pa še kaj.

Blog

Vesna iz ekipe Trans Julius se je udeležila 3. škotske MTB konference. Zanimivo branje na trans-julius.com

Naslov in uvodno fotografijo smo si sposodili pri ekipi trans Julius

Andrej se na blogu bikegalaxy.si razpiše o Bosni. O njihovi novi destinaciji in spoznavanju okolja nekje v sredini Balkana. 

Dve mednarodni

Datum EP v spustu prihodnje leto na Portugalskem se je pojavil na isti dan kot iXS EDC Kranjska Gora. Kranjskogorski prireditelj je obveščen in pripravljen. Klik na koledar

Naj dirki letošnjega svetovnega pokala sta Val di Sole in Nove Mesto na Moravskem. Prva v kategoriji spusta, druga v kategoriji olimpijskega krosa. Novičko smo zasledili pri ekipi Unior Devinci Factory Racing

{loadposition inside}

Par domačih

Bosanski CX in gorski kolesar Nedžad Mahmić, ki je v pretekli sezoni dirkal za avstrijsko ekipo My Bike Stevens, bo prihodnjo sezono član ekipe MebloJOGI Cycling Team.

ZLIKovci se ta vikend s Hrvaške selijo v Slovenijo. Druga dirka Giant MTB Zimske lige Istre in Kvarnerja bo na sporedu v nedeljo 2. decembra v Kočevju. 

Anketa

Golovec po meri uporabnikov. Izpolni anketo na ljubljana.si. Gre za projekt URBforDAN, katerega vodilni partner je Mestna občina Ljubljana. 

Zanimivi dve

Black Hole Bike Festival predstavlja – stenski koledar 2019 – EWS Peca-Jamnica. Fotografije Uroša Grabnerja. Več izveš na facebooku

Kdo je Andrej Bergant? Partner pri bikegalaxy.si. Vse izveš, če poslušaš prispevek na radiostudent.si, rubrika Stopinje v prahu.

Freestyle zaposluje 2
Ciklo Centar Wheelbase Maxxis Freestyle Giant SloEnduro
Sledite nam