Ciklo Centar Wheelbase Maxxis Ride Loose Riders Freestyle Giant
30. novembra 2011

Domžalski Energijateam.com v ’12 na Ghostih, tudi z 11 spustaši. Factory Store s svetovalcem – Pecikl ninđo. mitjamadon.com. Urban roof BMX sešn. DH Buzet 2012 tudi C2. V nedeljo zimska liga.

Energijateam.com z Ghostom, tudi v DH kar z enajsterico
Domžalska gorsko kolesarska ekipa Energijateam.com za naslednjo sezono znova menja znamko koles. To bodo kolesa Ghost, med opremljevalci ostajajo čelade Selev, čevlji Gaerne, oblačila Toper ter rokavice SixSixOne. Pozimi se bodo znova pripravljali z bazo v hotelu Salinera v Strunjanu
V krosu ne bodo imeli novih imen. S tremi mladinci – Gregorjem Dimicem, Blažem Kadivcem in Lukom Mihaličem – nameravajo nastopati v svetovnem pokalu, doma bodo še trije več. Pri mlajših od 17 let bodo imeli kar 19 kolesarjev. Med elito, masterji in amaterji je tekmovalcev 11.
Širi pa se njihova ekipa v spustu. Poleg Jana Peršeta, Nejca Hutha in Saša Rožiča bodo imeli še osem tekmovalcev, med njimi jih bo kar nekaj na novih kolesih za spust Ghost DH 7000 in DH 9000.
energijateam.com

Na uvodni fotografiji “energetiki” letos pred svojim novim darkerskim tovornjačkom in pred domažlsko trgovino, v kateri so seveda naprodaj tudi Ghosti.

Nov svetovalec pri Factoryju
Pri slovenskem kolesarskem trgovcu so angažirali novega svetovalca. To je “Pecikl ninđa“! V njegovih štirih video nadaljevanjih z naslovom Novoletni nasveti za šoping izveste marsikaj koristnega o kolesarstvu nasploh. Objavljen je prvi, v katerem spregovori o lučkah, torbicah za iPhone, toplih podkapah in rokavicah …

Foto Madonč www
Avškega d-hilerja Mitjo Madona žal vse redkeje vidimo za krmilom kolesa, zato pa smo veseli, da je zelo dejaven za objektivom svojega fotoaparata. Te dni je pognal svojo fotografsko spletno stran na naslovu www.mitjamadon.com. Najprej se prikažejo dekleta, pod gumbom Šport pa najdeš tudi kolesa, motorje in sneg. www.mitjamadon.com

Urban roof BMX session
Po skejterjih in inlajnerjih so minulo soboto v centru urbanih športov Urban roof v Ljubljani s svojim sešnom prišli na vrsto tudi BMX kolesarji. Najboljši je bil Rok Krivec (Evolution). Poročilo na urbanroof.si sledi.

Vrnitev DH Buzet
Tega še ne boste našli v nobenem koledarju, pa vendarle objavljamo kot uradno: DH Buzet, Sloveniji zelo bližnja dirka v spustu v Istri, nazadnje izvedena v 2010, se vrača na koledar. Termin bo 18.-20. maj, dirka pa se bo naknadno pojavila tudi v koledarju UCI kot kategorija C2. Neuradno lahko namignemo, da bo štela tudi za točke pokala sosednje države.
FB skupina
FB prireditev

Zimska liga v nedeljo
Podrobneje: 5. Trek zimska liga IPGŽ se začne/nadaljuje (točke so podeljevali že na Labinjonskem maratonu) na volilno nedeljo, 4. decembra, v Roču v hrvaški Istri. Štart ob 12:26.
Napoved na barkun.hr
FB skupina

Freestyle gradimo skupaj
Ride Loose Riders Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Ciklo Centar
Sledite nam