Pumpaj Slovenija Vrhnika
Ride Loose Riders Wheelbase Freestyle Giant Ciklo Centar
31. oktobra 2018

Vrstni redi, glasovanja, ture, druženja, delovne akcije, zabava … od Slovenije vse do Bosne in Hercegovine. Plus pomembno obvestilo!

Napovedujemo in obveščamo

V nedeljo 4. novembra bo v Bike Parku Ljubljana potekala delovna akcija. Potekala bo gradnja čisto prave XC proge, popoldan pa še skupinska fotografija RAJDa, pa še kaj se bo našlo. Temeljiteje si vabilo preberi na facebooku

Današnji naslov smo si nekoliko sposodili pri dogodku ljubljanskega KD Rajd, prav tako tudi fotografijo.

Letošnji, že tradicionalni Večer zvezd bo v torek 6. novembra v Stanovski dvorani Ljubljanskega gradu, s pričetkom ob 18:30 uri.

Naj dirka 2018. Glasuj za najboljšo dirko pokala SloXcup 2018. Čas imaš do 7. novembra. Katero prizorišče bo tisto, ki bo osvojilo največ glasov, izveš na zaključni prireditvi sezone, ki bo 17. novembra v ljubljanskem Koloseju. Glasuješ lahko na sloxcup.com

18. novembra bo v Suhadolah že 22. izvedba legendarne dirke Mlinčki race. Tokrat se lahko prijaviš tudi na prijavim.se

Imaš na svojem Specializedu vzmetenje Öhlins, model RXF36 ali RXF34? Pri Extreme Vitalu te čaka obvestilo o prostovoljnem varnostnem odpoklicu

Obvestilo o prostovoljnem varnostnem vpoklicu

Spoštovani uporabnik kolesa Specialized. Specialized in Öhlins sta začela prostovoljni vpoklic zračnih vilic Öhlins RXF36 and RXF34, prodanih kot poprodajni artikel in kot del originalne opreme na nekaterih modelih koles Enduro, Stumpjumper FSR, Fuse in Levo letnika 2017 in 2018.

Prizadeti modeli: Če imate vilico Öhlins RXF36 ali RXF34 Air, takoj prenehajte z uporabo vašega kolesa in vilico (lahko tudi skupaj s kolesom), dostavite najbližjemu pooblaščenemu prodajalcu opreme Specialized. Prizadete vilice so črne z “ÖHLINS” napisom zlate barve na vsaki od nog vilic. Čez lok vilice Imajo napisano “RXF36” ali “RXF34” (glej sliko).

Če niste prepričani, ali imate prizadeto vilico, bo vaš pooblaščeni prodajalec opreme Specialized ugotovil, ali ta odpoklic vpliva na vaše vilice. Vilice Öhlins RXF36 coil (brez zračnega ventila na zgornjem desnem pokrovčku in “TTX” in “Coil”, napisano na zadnji strani leve noge vilice), niso del tega korektivnega ukrepa.

Kaj je težava? Na nekaterih vilicah pokrovček na zgornjem delu desne noge vilice morda ni privijačen z ustreznim momentom, kar lahko v nekaterih primerih povzroči, da se pokrovček med vožnjo odvijači. Ko se to zgodi, lahko zračna kartuša nenadoma izskoči iz cevi noge vilice in ​​povzroči nevarnost poškodbe kolesarja.

Kaj bo Öhlins naredil za kolesarje s prizadetimicfilifami? Če je prizadeta vaša vilica, bo vaš pooblaščeni prodajalec opreme Specialized ponovno in z ustreznim navornim momentom brezplačno pritrdil pokrovček na zgornji strani desne noge vilice. Za odgovore na morebitna vprašanja kontaktirajte svojega najbližjega trgovca opreme Specialized.

Dve ali tri kroskantrijaške

Rok Naglič, slovenska številka 1 olimpijskega krosa, je s Scotta presedlal na Santa Cruz! Zaenkrat le s prednjim vzmetenjem, kmalu morda še polnovzmetena različica.

Nekje smo zasledili, da se je Mohor Vrhovnik, dolgoletni član kamniškega Calcit Bike Team, za prihajajočo sezono preselil k domžalskemu Energijateam.com. Kot amaterski tekmovalec.

Na vecerkoroska.com si preberi daljši članek o mlademu upu s Prevalj, Teu Pečniku

Blog

Zanimiv, z veliko fotografijami, krajšimi zapisi in vrsto koristnih informacij – skritepoti.com. Pod eno streho sta Mateja in Andrej združila gorsko kolesartvo, turno smuko in pohodništvo

Test, ki to ni

Robi Jenko se je s svojimi zapisi vgnezdil na portalu prijavim.se. Tokrat secira makadamkerje in ker mu ta slovenska izpeljanka ni po godu, jih imenuje kar gravel. Preberi.

{loadposition inside}

Pr’ sosed

Fažanska biciklijada 2018 bo letos že tretja zapovrstjo. Datum? 18. november. Informacije? Na facebooku.

10. jesenska biciklijada se bo 11. novembra odvila v Malinski. Novi trejli, nekaj presenečenj in uživancija. Informacije najdeš tukaj.

Hrvaška CX liga se je že začela 28. oktobra v bližini Čakovca, na sporedu bo 8 dirk. Kje in kdaj bodo na sporedu, si preberi na mtb.hr

Naslednjo sezono bo že konec marca na sporedu etapna dirka Grand Prix Banja Luka. Točen datum je med 27. in 31. marcem. Več informacij najdeš na bikemagazin.info

2. dirka XCZLD je bila preteklo nedeljo v Stankovcih. Poročilo in vrstni redi na tem mestu, tretja dirka dalmatinskega pokala pa bo 11. novembra, to bo 2.MTB maraton Posedarje 2018.

Pumpaj Slovenija Vrhnika
Ride Loose Riders Wheelbase Freestyle Giant Ciklo Centar
Sledite nam