13. februarja 2013

Zimska liga #8 Grobnik, #9 to nedeljo, film Switch na Pinkbike.com, Jeri: Enduro je precenjen, Gartnarjeva foto dneva na Vital MTB, anketa kolesarjenje na Krasu, DEŠ Fleš + Extreme Vital, Palmer + Punk, revija Biker veljača/ožujak.

Dejak se je vrnil pod Planino
Osmi krog zimske lige, kris Pod Planinu na Grobniku nad Reko je dobil Saša Vidović (BK Keindl Sport) z več kot 3 in pol minutami prednosti pred Marinom Dekovićem (BK Opatija), tretji je bil naš Janez Dejak (Energijateam.com). Aleš Rijavec (KD Melamin) je bil 6., Simon Slejko (KD Rajd) pa 8.
Novi vodilni na lestvici je Ivica Biondić (Adrenalina) pred Marcellom Soppanijem, Dejak je 6. in Rijavec 7.
Deveti krog bo že to nedeljo, 24 km v Čepiću v Istri. Več

Na Grobniku so dirkale maškare. Našli so se pujsi, Dejak pa se je sprva našemil v Janija Brajkoviča, a je bil po gologlavem oglednem krogu tudi on pujs. Foto BK Grobnik, galerija.

Switch na roza peciklu
Slovenski film Switch je končno prišel tudi na stran pinkbike.com in to naravnost na naslovnico. V pol dneva ima 6000 ogledov!
Če si že videl, pa poglej komentarje in brani naše fante, če se najde kakšen hejter 🙂 Saj ne, Kanadčani se naslajajo!

Jeri: Enduro je precenjen
Jernej Muzga malo draži v svojem blogu. Beri tukaj

Gartnarjeva slika dneva
Fotograf Boštjan Gartnar je imel v petek fotografijo dneva na Vital MTB, nam že znan prizor s Soriške planine. Kje se zdaj glasuje za foto tedna!? Samo da nam Slovencem ne odrečejo gostoljubja, ko je že prejšnji teden Klemen Humar pobral nagrado …  (fotogalerije na Vital MTB morda trenutno niso dosegljive)

Kolesarjenje na Krasu, anketa
Anketa za diplomsko nalogo o turizmu na Krasu, katere del mora seveda biti tudi kolesarstvo. 25 vprašanj.
Naravnost v anketo
Tema na Tabli

DEŠ Fleš z Extreme Vitalom
Šempetrski klub DEŠ Fleš ima novega dobavitelja igrač (beri: opreme) poleg domačega Bisporta. To je trgovina Extreme Vital.

Palmer + Punk
Ne pozabi, kaj se zgodi v petek na Mostovni, Solkan. Napoved na monsterenergy.com

Biker
Na trafikah pri naših južnih osedih je nova številka revije Biker (za meseca veljačo in ožujak). Tudi na spletni strani so zelo pridni.

Nico Vouilloz resno trenira za enduro
Lapierre je objavil, da bo desetkratni svetovni prvak v spustu Nicolas Vouilloz nastopil na vseh preizkušnjah svetovne enduro serije. Na dveh se mu bodo pridružili tudi spustaši iz tovarniške ekipe z Blenkinsopom in Brunijem na čelu. Novica pri slovenskem zastopniku a2u.si

Sledite nam