Freestyle gradimo skupaj
Freestyle Giant Ciklo Centar Wheelbase Renthal Ride Loose Riders
21. novembra 2018

Napovedujemo, poročamo, ozaveščamo, primerjamo, prelistamo za vas in skočimo še k sosedom.

Ta in naslednji vikend

Za ljubitelje ciklokrosa – tretja dirka slovenskega pokala bo v Vipavi. Ciklokros Vipava – Ciklokros za vse bo v soboto pri gostitelju Izvir Vipava. Prijave na prijavim.se

Naslovna fotografija je z lanske dirke slovenskega pokala v Vipavi. Foto prijavim.se.

Začetek zimske pumptrack lige v Pik hali bo 30. novembra. Organizacija v domeni BSX Racing team s podporo Luka’s Bikes. 

Sveže

Nov servis v prestolnici. Bičikleto se imenuje in je lociran na Fužinah. Servis koles, pralnica, fitting, ni da ni. Na facebooku in na spletu. Uradna otvoritev – danes! 

Krotke domače

Jaka Hartman in njegov najnovejši video sta našla prostor tudi na pinkbike.com

Polona Batagelj, bivša gorska kolesarka, kasneje pa odlična na cestnem kolesu, je končala svojo tekmovalno pot. Na delo.si razpreda Nejc Grilc. 

Fotoreportaže Denis Cindro si zelo radi ogledamo. Tokrat je bila z družbo v Karnijcih. Galerijo najdeš na tej povezavi

{loadposition inside}

Zanimivo?

Na rtvslo.si so se vrgli med e-kolesa in odkrili prvo natisnjeno električno kolo. Predstavljajo slovaški Kinazo e1. 

Skoraj domače

Trail Days se po dveh super gostovanjih v Kranjski Gori selijo v Dolomite. Nova destinacija je Molveno, Trentino (Paganella Bike Park). Datum? Med 30. majem in 2. junijem. Trail-days.com.

Poročila

Energijateam.com in Calcit Bike Team na svojih spletnih straneh o uradnem zaključku sezone v ljubljanskem Koloseju. Klik na energijateam.com in na calcit-bike.com

Kako so s sezono zadovoljni člani A ekipe pri kamniškem klubu? Preberi

KK Ravne takole iz Koloseja, MBK SportR.si pa takole. KD Rajd pa skupaj z ekipo Sinter Brakes na svoji strani o uspešni sezoni v spustu in BMXu. 

Pr’ sosed

Če ti sobotna ciklokros dirka v Vipavi ne bo dovolj, se v nedeljo lahko odpraviš proti Sisku in se udeležiš tretje dirke Kontinentalne ciklokros lige v organizaciji BK Roda. Informacije na facebooku

Četrta dirka XCZLD, zimske lige Dalmacije, bo v nedeljo 25. novembra. Gostitelj pa BK Kairos Trogir. Razpis na xczld.info

Zimska XC liga Zajarki. Še nekaj novega pri Hrvatih. Začetek to soboto. In kaj je tako posebnega? XC duatlon in pa dirka za najmlajše. V organizaciji BK Biker. 

Lejla Tanović se seli v Španijo. Ne dobesedno, v naslednji sezoni bo namreč tekmovala za ekipo Brujula racing team. Desetkratna bosanska prvakinja je naredila še en pomemben korak v karieri. Več na bikemagazin.info.

Črnogorci so za zaključek sezone priredili dirko v eliminatorju. XCE “Uhvati tempo” Kolašin se je udeležilo več kot petdeset gorskih kolesarjev in kolesark. Poročilo.

Casio G-Shock
Freestyle Giant Ciklo Centar Wheelbase Renthal Ride Loose Riders
Sledite nam