30. septembra 2015

Imaš oporo krmila OPI? Oglasi se v Funsportsu! Pa še: mtb šolarji in dijaki v Tivoli, Alliance in Tržič z anketo, vzpona Pohorje in Hleviše, Breški trenira za “Brasil”, evropski prvak Žabjek na TV Slo …

Cannondale vpoklicuje

Cannondale je izdal vpoklic opore krmila Opi. Za vse lastnike koles, ki so opremljena z dotično oporo, velja, da stopijo v kontakt z distributerjem in se dogovorijo za zamenjavo le te. Več v spodnjih dveh sličicah in na Funsports.si.


Prvenstvo ljubljanskih osnovnih in srednjih šol

V torek 6.10. se bo v Tivoliju odvijalo šolsko prvenstvo Ljubljane za osnovnošolce in srednješolce. Informacije in prijave na spletnih straneh kolesarskega društva RAJD in Timing Ljubljana.

Žabjek na TV Slo

Pogovor z Juretom Žabjekom, novopečenim evropskim prvakom v spustu, si lahko ogledaš tukaj.

{loadposition inside}
6 ur Bibione

Na vzdržljivostni dirki v italjanskem obmorskem mestu Bibione v okviru prireditve Bike Trophy se je med posamezniki odlično odrezal Uroš Breški, ki mu je dirka služila za pripravo na etapno dirko v Braziliji. Rezultati in poročilo na strani kolesarskega kluba Djak.

Alliance in Tržič – anketa

Alliance v sodelovanju z občino Tržič oblikuje strategijo razvoja kolesarskega turizma. V ta namen so objavili anketo, kjer se s sodelovanjem lahko poteguješ tudi za nagrado!

Vzpon na Pohorje Jauku

Na triindvajsetem vzponu z gorskimi kolesi na mariborsko Pohorje se je zmage veselil kar oče te prireditve Marjan Jauk. Rezultati na spletni strani Ganeshe.

Vzpon na Hleviše Tavčarju

TSK Idrija je pod streho spravil že petnajsti kolesarsko / tekaški vzpon na Hleviše. Med kolesarji je bil nahitrejši Calcitovec Luka TavčarRezultati in fotogalerija.

MPORA skozi rudnik

Na največji spletni strani, namenjeni akcijskim športom, se je znašla reportaža o kolesarjenju skozi znameniti rov pod Peco. Fotogalerija in ostalo na mpora.com.

Jure v Adrio

Čeprav že desetletje in pol ni več gorski kolesar, velja omeniti, da se Jure Golčer vrača tja, kjer je začel svojo pot kot cestni kolesar, v novomeški klub.

Sledite nam