13. aprila 2016

Berto slika, MTB Lisca vabi, pumptrack Sevnica, mtb orientacija, Istrianissima, Soča outdoor in prostovoljci, sejem v Solkanu, pomladni Sokol, Air’n’Shox širi ponudbo, Specialized zaradi varnosti menja lučke.

Top fotka

Sandi Bertoncelj je v objektiv ujel Davida Kalana, za foto tedna na VitalMTB. Oglej si fotografije in nato glasuj. Tukaj!

Naslovna fotografija Berto

Lisca

MTB Lisca 17. aprila vabi na predavanja in delavnice ter na predstavitev možnosti razvoja gorskega kolesarstva v občini Sevnica in v Posavju. Več o dogodku.

KD Sevnica

V Sevnici nastaja pumptrack, še en poligon v Sloveniji, namenjen učenju. Bravo! Foto dokazi na njihovem družabnem profilu.

{loadposition inside}

Istrianissima

Ljubitelji starodobnih koles so se že tretjič zbrali v Kaštelu, postavili svoja kolesa na ogled, se nato z njimi zapeljali po istrskih stranpoteh ter preživeli enkraten kolesarski dan. Reportaža na Bikerju.

Orientacija z gorskimi kolesi

SG MTBO 2016, 11. Pokal Slovenj Gradca v gorskokolesarski orientaciji, bo potekal med 16. in 17. aprilom. Informacije najdeš tukaj.

Soča outdoor festival

Prireditelji festivala iščejo prostovoljce, ki bi bili pripravljeni pomagati pri organizaciji gorskokolesarskega maratona 14. maja v Kobaridu in/ali 2. julija pri tekaški prireditvi. Informacije na tem naslovu.

Sokol

Pomladni Sokol je že na prodajnih policah. Med gorskokolesarsko tematiko najdeš E-mtb, nekaj o plaščih, čelado Bolle, čevlje Shimano, pa nekaj o kolesarskih padcih, popotniško reportažo Saške Bellian, kolesarki park Krvavec in še in še. In še vedno za tri eure. 

Kolesarski sejem

V Solkanu. V petek 22. in soboto 23. aprila bo pred trgovino Kult potekal že osmi sejem rabljenih koles. Informacije najdeš tukaj in tukaj.

Air’n’Shox

Ljubljanski servis vzmetenja, ki je tudi zastopnik znamk SKF ter Red Line, je postal tudi evropski servisni center za popravilo blažilcev znamke Cane Creek. Na področju servisiranja vzmetenja so začeli sodelovati še s tajvanskim podjetjem WSS Wayne Suspension Center. Več na njihovi spletni strani.

Specialized

Varnostni odpoklic lučk Flux Expert in Elite (prednja) ter Flux Expert (zadnja). Razlog? Možnost pregrevanja. Če ste lastnik omenjenih svetil, prenehajte z uporabo ter jih vrnite trgovcu opreme Specialized, ki jih bo nadomestil z novimi. Več informacij pri najbližjem trgovcu Specialized.

Sledite nam