31. marca 2017

Slovenska profesionalna mtb ekipa je minule dni poleg vseh svojih tekmovalcev gostila tudi partnerje. Od Ljubljane do Zreč in še kje.

Slovenska mednarodna gorskokolesarska ekipa Unior Tools Team je imela čez zimo polne roke dela. Najbolj očitna sprememba sta nova člana, Taylor Vernon in Rudy Cabirou, o katerih smo že pisali. Pred dnevi sta prvič prispela v Slovenijo, in sicer naravnost s treninga v Sanremu s celotno ekipo v spustu. Fantje so dobro trenirali in to je bila tudi odlična priložnost, da se spoznajo. Seveda sta bila tam tudi Jure Žabjek in Žiga Pandur, vsi so preizkušali novo opremo in pilili tehniko.

Ta teden pa je bila na vrsti Ljubljana, Unior in predstavitev ekipe. Na torkovi uradni predstavitvi ekipe v ljubljanskem Mestnem muzeju so vsi člani predstavili svoje načrte za novo sezono, hkrati je ekipa lahko prijateljem in partnerjem z vsega sveta razkazala svoje mesto. Vsi so se zabavali – na kolesih, v mestu, na predstavitvi in na večerji, ki je sledila.

Poleg spustaške ekipe je bila na predstavitvi seveda tudi Tanja Žakelj, pa Filip Flisar in Kevin Berginc.

Posnetek spletnega prenosa predstavitve

V sredo je druščina obiskala sedež glavnega pokrovitelja. Unior orodje izdeluje že od leta 1919, od takrat je tovarna zrasla v enega od vodilnih kovinskih predelovalcev in ponosno skoraj vso proizvodnjo obdržala v Evropi. Nekaj vtisov z obiska tovarne dobite skozi fotografije.


Teden s tekmovalci, osebjem in prijatelji ekipe je bil res nekaj posebnega in pri Unior Tools Teamu pravijo, da komaj čakajo, da kaj podobnega zopet ponovijo čez leto dni.

Preberi še
V živo ekstra s Taylorjem in Rudyjem
Nova pri Uniorju: Taylor Vernon in Rudy Cabirou

Fotografije Klemen Humar & Anže Furlan. Na uvodni fotografiji štart ture po Ljubljani s kongresnega trga, foto Klemo.

Še več fotografij v poročilu na uniortoolsteam.com

Sledite nam