sveti peter 888
17. aprila 2024

Pred vrati otvoritev Wajdušna trails! Od maja legalno tudi po Sv. Petru 888. Klubi vabijo, naprimer MTB klub Kranj, pa ena radijska in ena orientacijska.

Wajdušna trails!

Že ta petek uradno odprejo legalne poti nad Ajdovščino. To bo v prvi fazi približno 10 km poti s sedmimi progami za spust in dvema za vzpon, vse so na območju športnega parka Pale in izvira Hublja.

Gre za široko zastavljen projekt občine in Zavoda za šport Ajdovščina, seveda tudi v sodelovanju s kluboma Črn trn in Kamplc. Z vstopno točko in recepcijo v Palah, vinjetami, informacijskimi tablami in vzdrževalcem poti. Proge bodo še dodajali.

Ti lepo sledi spodnjemu novemu IG profilu, lahko pa tudi nekaj več prebereš na portalu Lokalne Ajdovščina.

Legalno na 888

Sveti Peter 888 nad Sotesko je legalen! Uradno ga Pankkurci odprejo 25. maja. Trenutno je pa zaprt in sodeč po naslovni fotografiji tudi močno zastražen. Z objavami so najbolj pridni na FB.

MTB klub Kranj vabi

V zadnjih tednih je toliko klubov vabilo k vpisu … Pa tudi tisti, ki niso, vas gotovo “vzamejo”, zato kar pogumno! Naprimer MTB Kranj vabi k vpisu v kolesarsko šolo za otroke. Pač bo otrok skakal bolje kot očka, sprijazni se …

MTB Kilimandžaro na Valu

Nika Radjenovič iz MTB zgodbe s Kilimandžara še v Pavzi v jutru na Valu 202.

Orientacisti spet v Slovenj Gradcu

Največji dogodek domače MTB-O sezone je bil Superorientacijski vikend v Slovenj Gradcu. Vrstne rede najdeš na FB dogodku, fotografije pa na FB strani OK SG.

Piši nam

Na pomlad – tudi če malo sneži – se toliko dogaja, da obvezno kaj prezremo. Poskrbi, da ne bomo: piši na desk@mtb.si.

Prejšnje Tahitre

Tahitre 944: Rožice in druženja cvetijo

Sledite nam