spust božičkov mtb lisca
27. decembra 2023

Skupnosti se družijo na kolesih tu in tam, v 2024 nova največja pump tracka v Sloveniji in Avstriji, prodane duše in najboljši hrvaški kolesar v 2024.

Pred- in po-

Predbožičnih, božičnih in (torkovih) pobožičnih fur po vsej Sloveniji je bilo kar nekaj, kot nam prikazujejo družabni mediji. Zdaj so na vrsti silverstrske fure!
Na naslovno fotografijo pa dajmo Božičke, ki so se že enajstič spustili z Lisce. Bil je tudi jelenček, pa cel trop Zverinic (oblečenih v Božičke) in prvič tudi nekaj škratov.

Naslovna fotografija MTB Lisca

V 2024 bomo pumpali na veliko

V Droboljah pri Baškem jezeru na avstrijskem Koroškem že imajo pokrit pump track, v maju 2024 pa dobijo še največji pump track v Avstriji. Objekt na površini 3000 m2 bodo gradili graditelji Velosolutions, morda pa se tam tako lahko nadejamo tudi kvalifikacijske dirke za svetovno prvenstvo.

O novem največjem pump tracku v Sloveniji pa še ne smemo povedati nič … Največji hrvaški je še vedno v Dugom Selu.

Prodane duše

Freestyle.si poroča s Savskih 50. Veliko duš so kupili … freestyle.si

Ranteš je spet najboljši hrvaški kolesar

BMX freestyler Marin Ranteš je postal najboljši kolesar Hrvaške za leto 2023. Naslov mu je drugo leto zapored poselila hrvaška kolesarska zveza. Marin je bil letos 5. tako na svetovnem kot na evropskem prvenstvu v disciplini BMX park. https://varazdinske-vijesti.hr/sport/marin-rantes-najbolji-biciklist-hrvatske-u-2023-godini-77135

Prejšnje Tahitre

Tahitre 928: Predbožične

Sledite nam