alliance ase, pumptrack hrpelje kozina, park žaga
23. marca 2022

Odprte prijave za iXS EDC Maribor, novo od Alliance ASE, veleslalom Črna, turnokolesarski tečaj Kamnik in podkasta z Mihaelom Štajnarjem in Rokom Perkom.

Odprte prijave za evropski DH pokal Maribor

Na www.ixsdownhillcup.com so odprli prijave za dirko evropskega pokala v spustu iXS European Downhill Cup v Mariboru (6.-8. maj). Serija pa se že med 1. in 3. aprilom začne na Lošinju!
Med dirkami pod okriljem agencije Racement pa je prišlo do spremembe prizorišča dirke za mlade: namesto Serfaus-Fiss-Ladisa na Tirolskem bo iXS International Rookies Championships and the Specialized RockShox Rookies Cup 30. septembra in 1. oktobra gostil Schladming na avstrijskem Štajerskem. Še bliže za slovenske DH upe. Več

Nova pumptracka!

V petek odprejo pumptrack v parku Žaga v občini Hrpelje-Kozina. Majhen pumptrack so postavili graditelji Alliance ASE.

Aliansa gradi tudi v Avstriji, na Madžarskem … in v Lukovici pri Domžalah! V bistvu so ga že dokončali, sledi le še ureditev in otvoritev. Prizori z delovišč padajo v IG zgodbah na @alliance_ase.

Naslovna fotografija iz parka Žaga, foto Alliance ASE.

VSL Črna

Korošci so minuli konec tedna veleslalomirali s kolesi! 16 vratic, 8 band, trije rolerji, 2 skoka in še ciljni “tejbl” ter 24 udeležencev na smučišču v Črni (bi bil še kak več, če bi komu povedali). Poročilo in fotografije smo našli samo pri Janiju na Facebooku.

TK tečaj Kamnik

Turnosmučarski in kolesarski odsek PD Kamnik znova prireja tečaj turnega kolesarjenja pod vodstvom Simona Berleca. Uvodni sestanek bo v torek, 29. marca. tsko.pdkamnik.si

Mihael Štajnar – harmonikar na kolesu

Mihael Štajnar, večinoma cestni kolesar pri ekipi mebloJOGI Pro-Concrete, pa tudi aktualni državni prvak v gorskokolesarskem krosu in v minuli sezoni zmagovalec dirke v ciklokrosu, v podkastu Kofirajd.

Rok Perko pri Fogyju

Rok ni le (nekdanji) smukač in rolkar, zaradi česar se je Fogy tudi spomnil nanj, tudi odličen gorski kolesar je.

Prejšnje Tahitre

Tahitre 836: Novi reprezentančni dresi, dalmatinska liga …

Sledite nam