lake bike
Casio GShock
Ciklo Centar Wheelbase Ride Loose Riders Freestyle Giant
29. decembra 2021

Licence 2022, darilni boni, zaposlitve, Zalarjevo zimsko kolesarjenje, pumptrack v novi lj. soseski ter zgodba dveh mladih XC fantov.

Licence 2022

Kako do licence Kolesarske zveze Slovenije za 2022? Vse je na kolesarska-zveza.si.

Darilni boni tudi za servis

Halo, pozni Dedki Mrazi! Za zadnji trenutek so darilni boni kar v redu rešitev. Za gorskega kolesarja/kolesarko jih najdete na več koncih – v trgovinah, pri turističnih ponudnikih in še kje. Pa tudi v servisu Bikehanic, kar med rezervacije na bikehanic.com stopi.

Graditelj čez mejo

Kaj pa delo “šejperja” na avstrijskem Koroškem? lake.bike namreč išče graditelja in vzdrževalca gorskokolesarskih poti. Nič ne piše o znanju nemškega jezika, angleščina je omenjena, ampak skozi tale oglas se pa moraš prebiti. O celi zgodbi pa na www.lake.bike.

Naslovna fotografija Martin Hofmann za lake.bike, Flowgartner trail, Baško jezero.

Extreme Vital zaposli

Trgovec Extreme Vital skoraj vedno zaposluje. Ta trenutek poleg svetovalcev/prodajalcev tudi skladiščnika in asistenta v nabavi. www.extremevital.com/sl/zaposlitev

Zimsko kolesarjenje

Runda.si s kar nekaj zanimivimi objavami, za naposredno povezavo izberemo Matejevo kolumno o kolesarjenju v nizkih temperaturah oziroma o tem, zakaj se to ljudem zdi čudno. Beri na runda.si.

Pumptrack v Gorice

Nova ljubljanska soseska Cesta v Gorice, ki jo gradi Javni stanovanjski sklad, bo imela svoj pumptrack. Neprijavljeni iz članka na dnevnik.si ne boste izvedeli dosti več.

Jaco in Izaque

Zgodba o posvojenih bratcih iz Afrike, ki ti vmes pretrese, na koncu pa ogreje srce. Zakaj v Tahitrih na mtb.si? Ker fanta proti vsem verjetnostim računom danes dirkata na gorskih kolesih! Na Valu 202 in tudi v knjigi.

Prejšnje Tahitre

Tahitre 824: Sveže vinjete in priprave z SE MTB Akademijo

Freestyle zaposluje
Ciklo Centar Wheelbase Ride Loose Riders Freestyle Giant
Sledite nam