tcs čezsoča
3. novembra 2021

TCS gradi v Čezsoči, Križnič na stopničkah na La Massacre, iz graditeljskega bloga Alianse, Miha TB poškodovan, bliža se ciklokros.

TCS gradi v Čezsoči

Tudi v Bovcu se premika! No, natančneje v Čezsoči, kjer graditelji TCS (poleg novogoriškega društva je še eno registratno v Bovcu) na opuščenem smučišču gradijo gorskokolesarsko progo. Tole z naslovne fotografije. Več na @tcs.ng, ampak ne prav veliko. Poročamo!

Naslovna fotografija TCS

Srečko tretji skozi Masaker

Sobotno tekmovalno avanturo La Massacre v vznožju Dolomitov je “preživelo” 66 udeležencev. Edini Slovenec Srečko Križnič (Deš Fleš) pa kar na tretjem mestu s časom 11 ur in 48 minut, čestitamo! lamassacre.it

Pumptrack dobi tudi Ilirska Bistrica

Graditeljem Alianse (Alliance ASE) ne uspemo več slediti. Pumptracki, flow traili … V drugi polovici oktobra so zaključili dela na štirih slovenskih pumptrackih (Središče ob Dravi, Lucija, Ljutomer in Sl. Konjice), odprli pumptrack in skate park v Račah, pa enega na Hrvaškem in flow trail pri Skopju v S. Makedoniji. Začeli so z gradnjo pumptracka v Ilirski Bistrici! Gradijo še na Madžarskem in v Rusiji. Blog na enteralliance.com.

MTB je “out”

Čim hitrejše okrevanje želimo Mihu Tratniku Bajcu (MTB). Vsestranski kolesar MBK Črni Vrh si je nad Ajdovščino prislužil nekaj šivov po obrazu ter očitno grdo zlomljeno zapestje. @mihamtb

Bliža se …

Če je kdo pozabil, 14. novembra starta ciklokros pokal! Na novem prizorišču, Hribu svobode v Ilirski Bistrici. FB dogodek in prijave.

Več o ciklokros pokalu: Slovenski ciklokros 2021/2022 bo!

Se pa vedno nekje dirka. To nedeljo naprimer na finalu slavonske lige na že 19. XCO Šicana. FB dogodek

Prejšnje Tahitre:

Tahitre 816: Kolesa za vse!

Sledite nam