david ivartnik, roman vukina
Casio G-Shock
Ciklo Centar Wheelbase Maxxis Ride Loose Riders Freestyle Giant
18. avgusta 2021

Ivartnik ima novo kolo, najbližji pump Velosolutions čisto blizu Slovenije, prijave SloEnduro Kočevje in Golovec, še si lahko strokovni delavec, Bauer išče e-mehanika, Anin tabor za punce, Pomurski pokal Apače, Epic Rides Gorski Kotar, na Široko, ročaji Loose Riders pri BATTu, vsebinski marketing 4x in harmonikar Gašper.

Davidovo furanje in dirkanje je rešeno

David Ivartnik, eden najbolj nadarjenih gorskih kolesarjev, ki jih najdeš, letos pa tudi s silno smolo, ima z vašo pomočjo novo kolo. Hvala vsem, ki ste prispevali, pa Golovec trails, Juretu Žabjeku, Fox Slovenija, Orodju Žabjek, Bajkmaniji, Energija bikes in Romcu – to je ta model na naslovni fotografiji z Davidom, ki mu je sestavil kolo! FB objava

Pumptrack Velosolutions najbližje doslej

Claudio (Velosolutions) in Andrej (Alliance ASE) sta baje minuli konec tedna v Mariboru skupaj spila kako pivo. Še bolj zanimivo pa je, da je Velosolutions zgradil doslej Sloveniji najbližji pumptrack. Najdeš ga je nekaj obratov pedal iz Trbiža v Ukvah (Ugovizza). FB objava

Bližata se dirki SloEndura: Kočevje in Golovec

Da ne bo kdo rekel, da ni vedel: prijave za Enduro Kočevje (29. avgust) in Golovec trails (12. september) so odprte. Skoči v koledar na sloenduro.com.

Še lahko postaneš strokovni delavec v MTB in BMX

Kolesarska zveza Slovenije je podaljšala rok za prijavo na usposabljanje za naziv Strokovni delavec v športu 1 – športno treniranje – gorsko kolesarstvo in BMX podaljšala do 20. avgusta. kolesarska-zveza.si

E-serviser v KC Bauer

Kolesarski center Bauer v ljubljanskem BTC išče serviserja, zelo je zaželeno znanje servisiranja e-koles z motorji Bosch in Shimano. Delo le v servisu, ni kombiniranja s prodajo, možnost redne zaposlitve ali dela preko s.p. ali študentskega servisa. Oglasi se na email.

MTB tabor za kolesarke

Ana Tancik in Klemen Arh 4. in 5. septembra prirejata prvi MTB tabor za ženske. Lokacija: Mače nad Preddvorom. Več

Pomurski pokal, drugič

Druga dirka Pomurskega MTB pokala bo v soboto 11. septembra na novem pumptracku v Apačah. FB dogodek.

Epic Rides Gorski Kotar

To nedeljo Adria Bike vabi na uživanje v Gorski Kotar. Tudi za makadamkarje. www.adriabike.hr

Na Široko

Na MTB vzponu 20. Vzpona na Široko sta bila najhitrejša Robert Blaznik (MBK Črni Vrh) in Tanja Žakelj (Unior – Sinter). Poročilo na prijavim.se.

Ročaji Loose Riders pri BATTu

Če kupuješ ročaje in ti ustrezajo Loose Riders C/S grips, potem lahko podpreš BATT crew. Po novem jih imajo namreč v svoji spletni trgovini.

Vsebinski MTB marketing (pa kdo to piše?)

Vsebinski marketing svet vrti. Tu je nekaj primerov.

  • Siolov Sportal v sodelovanju z zastopnikom avtomobilske znamke pripravi sicer zanimiv prispevek, veliko o kranjskih Borovničkah in Žigu Arnežu. Malo škoda, da napišejo “dva kolesa” … Na siol.net/sportal
  • Težko je reči, zakaj kolesarski blog piše energijsko podjetje. Recimo, da zato, ker smo “vsi zeleni”. Marsikaj novega smo izvedeli o gorskem kolesarstvu, na koncu pa nam res ni bilo več jasno, WTF smo prebrali. e3.si
  • Vse bolj je kot vsebinski marketing videti tudi dogodek STKP v enem dnevu, saj je Migimigi izziv. Ampak usmerimo na ktk.pzs.si.
  • Isti pokrovitelj ima prste vmes tudi pri novi video seriji Gorsko kolesarjenje z Luko Mezgecem na Sportalu. Luka je naš kolesarski heroj najvišje kategorije, toda ali je z res obrobno vpletenostjo v MTB v zadnjem desetletju, v pajkicah cestne ekipe in na verjetno le spredaj vzmetenem XC kolesu cestne znamke pravi?

mtb.si muzka

Včeraj Happy Ol’ McWeasel, danes harmonikar Gašper Štajnar, sicer mladi tekmovalec Calcit bike teama in brat državnega prvaka v krosu Mihaela (ki tudi mojstrsko raztegne meh). Tudi kolesa so v videu, čeprav ne gorska.

Prejšnje Tahitre

Casio G-Shock
Ciklo Centar Wheelbase Maxxis Ride Loose Riders Freestyle Giant
Sledite nam