30. junija 2021

Novi predsednik in predsedstvo KZS, predstavili Juliana Bike, razpis in prijave za Black Hole enduro, v Črno in do Najevske lipe ter XC Režanci.

Novo vodstvo KZS

Kolesarska zveza Slovenije ima novega predsednika. To je Pavel Marđonović. V 15-članskem predsedstvu je nekaj znanih imen iz gorskega kolesarstva. kolesarska-zveza.si

Naslovna fotografija je arhivska s prejšnje volilne skupščine KZS

Juliana Bike

Danes so v Mojstrani na novinarski konferenci predstavili 290 km dolgo krožno kolesarsko pot Juliana Bike, ki je mlajša sestra že priljubljene istoimenske pešpoti (in nima ničesar skupnega s kalifornijsko znamko koles za kolesarke). Zaenkrat nekaj z rtvslo.si.

Black Hole enduro!

Odprte so prijave za Black Hole enduro, dirko serije SloEnduro in hkrati kvalifikacijsko za EWS. 17. julija bo potekala na Peci, 18. pa v Jamnici. Razpis in prijave na sloenduro.com.

Do Najevske lipe

Občina Črna na Koroškem vabi na vodeno kolesarsko turo na dogodek Vseslovensko srečanje pod Najevsko lipo. Pripravljeni sta dve kolesarski turi, ena daljša, druga krajša, obe potekata po lokalnih razglednih makedamskih cestah. Več na FB dogodku.

10. XC Režanci

XC Režanci v Istri je ponavadi del Zimske lige Istre in Kvarnerja, BK Axa pa je dirko minuli konec tedna izvedel tudi brez ZLIK. Na 7 krogov dolgi dirki je bil najhitrejši Anthony Bilić (Four ES Team). Gregor Sikošek (BK Novigrad) je zmagal v kategoriji od 30 do 39 let. Vrstni redi in fotogalerija.

Sledite nam