bajkmanija
21. aprila 2021

Val 202 o dobavah v kolesarske trgovine, Vrhnika dobi pump, Bajkmanija zaposli, Korona izziv Postojna, oblačila Freerider, osnove z Bikegalaxy, Naglič v Turčijo, prehrana, Vipava Valley gravel …

600 dni čakanja na komponento

Val 202 je imel včeraj prispevek o vplivu pandemije na industrijo športne opreme – natančneje na turno smučanje in kolesarstvo. O dobavah koles in opreme je govoril Aleš Justin iz trgovine Extreme Vital. val202.rtvslo.si

Več o podobnih temah danes v rubriki Biznis.

Vrhnika dobi pumptrack

Pred dnevi je vrhniški župan Daniel Cukjati z Alliance ASE in drugimi izvajalci podpisal pogodbo o gradnji pumptracka v okviru projekta Šport za vse generacije. Objava na FB strani občine Vrhnika. Ej, zakaj ima Martinec kapo na glavi, ko podpisuje pogodbo?

Bajkmanija zaposli

Kultna mala ljubljanska trgovina Bajkmanija zadnje čase doživlja veliko sprememb. Zdaj išče prodajalca ali prodajalko. Vse podrobnosti na bajkmanija.si.

Naslovna fotografija Bajkmanija

Postojnski korona izziv

Med 30. aprilom in 30. majem opravi 100 km krog okoli Postojne, z gorskim ali makadamskim kolesom. Vabi bikeslovenia.si.

Oblačila Freerider

Novo na spletu: spletna trgovina freerider.si za svobodne duše na dveh kolesih, štirih kolescih, deskah … Majice, kape, hudiji, dodatki. “Zadaj” stojita dva stara bajkerja – trgovec Dugi in sitotiskar Sošo.

Osnove z Bikegalaxy

V soboto prva delavnica sezone pri Bikegalaxy – osnovna v Bike parku Ljubljana v Podutiku. bikegalaxy.si

Rok in Maruša v Turčijo

Rok Naglič in Maruša Knap (oba Calcit bike team) bosta med 23. aprilom in 2. majem nastopila na štirih mednarodnih dirkah v krosu v Kayseriju v Turčiji. Slovenski prvak Naglič se na dve nedavni mednarodni dirki v Italiji in Avstriji ni uspel niti prijaviti! calcit-bike.com

Močna XC dirka na Tirolskem

So se pa na dirki v Haimingu na Tirolskem v okviru Ötztaler Mountainbike Festivala zrinili hrvaški mladinci. Med elito sta zmagala Švicar Mathias Flueckiger in Nizozemka Anne Terpstra. Več v poročilu mtb.hr.

Živijo!

Matej Zalar na runda.si o pozdravljanju med kolesarji.

Prehrana gorskega kolesarja

19-letni delavec v lesni industriji, tekmovalec v krosu, je preslabo jedel, zato se mu je na vzponu zavrtelo. Asist. Eva Peklaj, uni. dipl. inž. živ. tehnol., klinična dietetičarka, ga usmeri na pravo pot prehranjevanja. Vsaka podobnost z Lukom Mezgecem je naključna. Na delo.si/polet.

Vipava Valley gravel morda kdaj pozneje

Za simpatično makadamkarsko druženje po Vipavski dolini v organizaciji Deš Fleš se je omenjal datum 1. maj, pa se ne bo zgodilo. Več sledi.

Ljubljanski kurir pri Kitajcih

Domača, ampak svetovna: Dan ljubljanskega kolesarskega kurirja v foto zgodbi na kitajski strani xinhuanet.com.

Sledite nam