BeFly
Freestyle zaposluje
Ciklo Centar Wheelbase Maxxis Freestyle Giant SloEnduro
29. marca 2021

Rahlo prenovljena linija koles slovaške blagovne znamke, ki spada pod okrilje skupine Dema. Trije modeli in pet opremskih izpeljank.

Kolesa za vožnjo po grbinastih poligonih, rolkarskih parkih in dirtih so zopet moderna in tudi znamka iz Slovaške prav nič ne zaostaja v tem trendu. Nekoliko so spremenili geometrijo pri brezprestavnih modelih Halo in Air, jim nadeli nove barve, pustili pa so jih na 26-palčnih obročnikih, kot se za tovrstna kolesa tudi spodobi.

BeFly Halo Pro

Pravi DJ. Okvir iz aluminijastih cevi 6061-T6, vilice RockShox Pike Ultimate s 100 milimetri hoda, brez prestav in z razmerjem 28 x 10 zob. Zadnja zavora je Shimano M365. Dolžina cevi ob verigi je nastavljiva (od 385 do 415 milimetrov), kot krmilne cevi znaša 69, efektivni kot podsedežne cevi pa 74 stopinj. Kolo je na voljo le v eni velikosti.

BeFly Air

Še eno kolo brez prestav, a v dveh opremskih izpeljankah. Pri obeh je enaka geometrija: 69-stopinjski kot krmilne in 72-stopinjski kot podsedežne cevi. Cevi ob verigi so dolge 393 milimetrov, dolžina cevi ni nastavljiva, velikost aluminijastega okvirja je ena.

Air Two ima nameščene vilice RockShox Reba, zavore Shimano M365 ter razmerje zobnikov 30 x 14. Cenejši Air One se ponaša z vilicami SR Suntour XCR32 Air, zavorami Shimano 365 in z enakim prestavnim razmerjem kot Air Two.

BeFly Hero

Aluminijasta izpeljanka večprestavnega “dirta”. Kot krmilne cevi je 69-stopinjski, kot podsedežne pa zelo podrt in znaša 67 stopinj. Cevi ob verigi so dolge 410 milimetrov, na voljo je v eni velikosti in v dveh opremskih izpeljankah.

Hero Two je opremljen z vilicami SR Suntour XCR32 s 120 milimetri hoda, ima prestavni sistem Shimano Deore 1×10 in zavore istega proizvajalca, model MT200. Cenejšo izpeljanko One sestavljajo vilice SR Suntour XCR32 Coil, prestavni sistem 2 x 8 z zadnjim menjalnikom Shimano Claris ter zavore MT200.

Prav Hero One je najcenejše dirt kolo z napisom BeFly, naprodaj je že za 675 evrov.

Dodatne informacije in cene najdeš na dema.bike ali na facebooku: @DemaSlovenija.

Fotografije proizvajalec

Preberi še

Pivot: Point je njihov DJ

Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Ciklo Centar SloEnduro
Sledite nam