red bull illume
10. marca 2021

Od sobote pohorski Red line, foto natečaj Red Bull Illume, skejtpark Stožice raste, Porson zvezda Vitala, Jože na Kofirajdu, kup služb, testo za pico, 4X Pro Tour in Ft. William.

Od sobote pohorski Red line

Bike park Pohorje v soboto odpre sezono! No, vsaj Red line. Podrobnosti čakamo na www.bikeparkpohorje.si in družbenih kanalih.

Red Bull Illume 2021

Foto natečaj Red Bull Illume 2021 je zunaj. Tvoje izdelke čakajo do 31. julija. Finalisti se bodo potegovali za bogate nagrade v desetih kategorijah. Več na slovenski strani redbull.com.

Naslovna fotografija: Zmagovalna fotografija kategorije RAW z Red Bull Illume 2019. Foto Noah Wetzel, kolesar Chris Brule, lokacija Teton Valley, Wyoming, ZDA // Red Bull Illume 2019.

Skejtpark Stožice

Novice o nastajajočem pokritem ljubljanskem skejtparku, ki nastaja pod tribuno nogometnega stadiona Stožice. Severni del bo namenjen BMX kolesarjem, pravijo. Več na dnevnik.si.

Še eno slovensko kolo dneva na Vitalu

Kolo dneva na Vital MTB 27. februarja (le nekaj dni po Vrečkovem Nukeproofu) – Porsonov BeFly Air Two! Fino, med vsemi enduro zverinami.

Potem pa včeraj še fotografija dneva – Jaka Hartman na step upu in Jan Porič za fotoaparatom.

Joco na Kofirajdu

Ko že misliš, da je kolesarstvo en sam trening, na podcast Kofirajd pride Robežnikov Jože. Joco je malo makadamski in še bolj gorski. Pa redno urban.

Zaposlijo …

Extreme Vital zaposli svetovalca/prodajalca (prijave do 22. marca) in serviserja (prijave do 15. marca). Pa verjetno ne po enega, oziroma jih bodo slej ko prej potrebovali še, tako da kar v napad. www.extremevital.com

Tudi Veb Company išče pomoč tako pri prodaji kot v servisu. www.veb-company.si

Trgovini Freestyle Giant v Ljubljani in Mariboru iščeta prodajalca. www.freestyle.si

Pa še Velocenter Ljubljana Črnuče vabi prodajalca. Več na FB.

Runda

Runda strelja neke roadie teme, ki jih na mtb.si ne moremo niti omenjati. Pa izpostavimo Erikin recept za testo za pico!

4kros in Ft. William

4X Pro Tour, mednarodna serija v 4krosu, ima v najnovejšem letošnjem koledarju štiri dirke:

  • 10. julij – Szczawno Zdroj, Poljska
  • 17. julij – Jablonec nad Nisou, Češka
  • 7. avgust – Eisenhüttenstadt, Nemčija
  • 17. september – Winterberg, Nemčija

Peto dirko v Fort Williamu na Škotskem v okviru svetovnega pokala v spustu so žal že odpovedali. Škotski prireditelji pa so nedavno objavili tudi, da bo njihova prireditev letos potekala brez gledalcev. fortwilliamworldcup.co.uk

Sledite nam