austrian gravity series
Freestyle Giant SloEnduro Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
17. februarja 2021

Koledar Austrian Gravity series, najmočnejši e-motor iz Domela, Funsports Koper zaposli, Calcitov novi/stari predsednik, spremembi v koledarju EWS, skatepark Rog po Rogu, 1000 km tekmovalnega bikepackinga, Trobevšek in Mezgec gresta v hribe in napoved hrvaškega CX DP.

Gravitacija po avstrijsko

Koledar avstrijske serije v spustu Austrian Gravity Series je tu.

  • 29. maj – Bikepark Königsberg (državno prvenstvo)
  • 11. julij – Bikepark Semmering
  • 25. julij – Bikepark Lienz
  • 19. september – Bike Republic Sölden

Več informacij na www.lines-mag.at.


Super e-motor, made in .si

Najnovejši in najmočnejši elektromotor za e-kolesa, plod slovenskega znanja in doma v Domelu tudi izdelan, ima navora toliko kot majhen avtomobil, pomaga tudi pri zelo počasnem poganjanju, s takšnim kolesom pa se bojda lahko vzpenjaš enako hitro, kot se spuščaš! Vsaj tako pravita Karmen in Urška na domel.com.

Funsports zaposli v Kopru

Koprska izpostava trgovine Funsports zaposli osebo za prodajo oziroma svetovanje v trgovini ter pomoč v servisu. Več na funsports.si.

Calcit z novim (starim) predsednikom

Gospoda Cirila Grkmana, ki KD Calcit Kamnik vodi že od leta 2001, so na mesto predsednika društva izvolili za še en mandat. Da ima za športnega direktorja Roka Korošca, smo že objavili, pa ni odveč ponoviti. Objava na calcit-bike.com.

Spremembi v koledarju EWS

V svetovni enduro seriji so odpovedali edini skok izven Evrope, tistega v Whistler, ter pokal narodov v Finalu v Liguriji. Objava na enduroworldseries.com.
Ostaja torej šest evropskih dirk. https://www.enduroworldseries.com/races/1/2021/

Skatepark Rog po Rogu

Društvo Roll:era išče nov prostor za nadaljevanje zgodbe skateparka Rog (kjer so frčali tudi beemiksi). Novička na pendrekmag.com s povezavo na (brezplačno) včlanitev.

1000 km (tekmovalnega) bikepackinga

Slovenski bikepacking izziv 1000.si (1000 km) štarta 24. junija v Ajdovščini. Solo in v parih. Več na bikepackingslovenija.si. 4. septembra štarta še dirka 200 bikepacking milj. Prijave so odprte. Mi navijamo še za kakšno varianto, ki bi povezala čim več slovenskih makadamov! Ker asfalt smrdi.

Tade in Luka gresta v hribe

Na zelenem pivovarskem blogu gremovhribe.si smo pred časom že opazili Moniko Hrastnik, zdaj pa še nekdanjega tekmovalca v raznih MTB disciplinah Tadeja Trobevška in cestnega profija Luka Mezgeca, ki je tako kot Tadej tudi začel v krosu.

Napoved hrvaškega DP v ciklokrosu

V Sloveniji smo to zimo prečrtali vse dirke v ciklokrosu, na Hrvaškem pa bodo imeli to nedeljo na obrobju Zagreba državno prvenstvo. Napoveduje ga mtb.hr.

Prejšnje

Tahitre 780: Ljubljana še nikdar ni imela toliko MTB klubov

Freestyle Giant SloEnduro Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
Sledite nam