Robidišče trail center
Pumpaj Slovenija Vrhnika
Freestyle Giant Ciklo Centar Wheelbase Ride Loose Riders
27. januarja 2021

Kolesarski delodajalci te iščejo (Robidišče, Izola), prireditve se nabirajo (Vrhnika, Vuhred), jutri Monika Hrastnik v živo, Sinter ima spletno trgovino, Golovec nove table, Simon Erjavec akademijo, KK Ravne vabi, Superendura ne bo.

Robidišče Trail Center išče sodelavke in sodelavce

Takole kličejo: “Iščemo študenke ali študente za sezonsko delo v RTC. Šatlanje, šejpanje, prodaja in pomoč v hotelu ter baru. Če si hud(a) in imaš licenco, nas zanima tudi vodenje ali skills program. Ni pa hudost pogoj. Nudimo spanje, zajtrk, pozno kosilo in popoldansko furanje. Pogoji: izpit B kategorije, leva in desna roka, zavorne obloge in bajk. Če bi letos poleti oddelal/a najmanj 14 dni v kosu, se javi na email. Plačamo pošteno.

Naslovna fotografija: poletje na stezicah med Robidiščem in Nadižo

V Izoli iščejo serviserja

Izolska kolesarska trgovina Koloset išče izkušenega serviserja koles. Oglasi se na email.

Z Moniko v živo.

Monika Hrastnik, najboljša slovenska tekmovalka v spustu (in ena najboljših na svetu), jutri (v četrtek) ob 17. uri v spletnem dogodku Kluba mariborskih študentov. Dogodek na Facebooku.

Spletna trgovina Sinter

Na strani slovenskega proizvajalca zavornih ploščic odslej tudi spletna trgovina. Naravnost v MTB oddelek.

Nove table na Golovcu

Na hribu, priljubljenem med ljubljanskimi kolesarji, in domu parka Golovec trails, je občina postavila nove table, ki usmerjajo in spominjajo na bonton. Kolesarjenje po PST na tem odseku ni več dovoljeno!

KK Ravne vabi

Kolesarski klub Ravne na Koroškem vabi mlade kolesarje in rekreativce. Tukajle na FB ali na email.

KD Ram MTB vikend na Vrhniki

Na tole te še spomnimo, lahko si pa že zdaj rezerviraš datum: vrhniški KD Ram ob tednu mobilnosti od 17. do 19. septembra prireja tridnevno dogajanja s turami, druženjem in še marsičem. Podrobnosti na www.kd-ram.si.

Maraton na Ribniško kočo

Tretja izvedba maratona iz Vuhreda do Ribniške koče na Pohorju bo potekala v nedeljo, 12. septembra. Razpis na strani KD Vuhred in dogodek na Facebooku.

V 2021 brez Superendura

Italijanska enduro serija Superenduro je bila vedno korak pred vsemi. Tako so tudi za letos že objavili, da tako kot lani njihove serije ne bo. Prirediteljem pa ne bo dolgčas, saj bodo gostili kar štiri dirke svetovne enduro serije EWS. www.superenduromtb.com

Freestyle zaposluje
Freestyle Giant Ciklo Centar Wheelbase Ride Loose Riders
Sledite nam