Pumptrack Lebring
Casio GShock
Wheelbase Koloset Trgovina Ride Freestyle Giant
28. oktobra 2020

Alliance ASE o kandidiranju za sredstva Fundacije za šport za gradnjo pumptracka, nova sta v Cerkljah in v Lebringu, Energijin intervju z Vito Movrin, uspešna sezona na Peci, avstrijski enduro prvaki, foto dneva na Vitalu in tetovirani Blaž.

Kandidirati za sredstva FŠO za pumptrack?

Alliance ASE, največji slovenski graditelji pumptrack poligonov, v svojem blogu o razlogih, zakaj kandidirati za sredstva Fundacije za šport (FŠO) za gradnjo takšnega objekta v letu 2021. Rok za oddajo vloge je 16. november.

Cerklje na Gorenjskem, pumptrack
Cerklje na Gorenjskem

Medtem pa Aliansa gradi …

Nov asfaliran pumptrack so dobili v Cerkljah na Gorenjskem (foto zgoraj). Nekaj zelo posebnega pa so zgradili v Lebringu na avstrijskem Štajerskem, malo naprej od Lipnice (naslovna fotografija).

Energija in Vita ob koncu sezone

Energijateam je sezono zaključil z reprezentančnimi nastopi Vite Movrin in Tamare Homar. Na svoji strani energijateam.com so objavili pogovor z Vito.

Uspešna sezona na Peci

Bike park MTB Zone Peca poroča o uspešni sezoni – ob manj dneh delovanja so imeli približno 15.400 obiskovalcev, kar je 19 % več kot leto prej. Beri na www.mtbzone-bikepark.com.

Avstrijski enduro prvaki

Avstrijci so minulo nedelje v Gradcu podelili naslove državnega prvenstva v enduru. V članskih kategorijah sta prvaka postala Max Fejer, ki je prehitel Daniela Schemmla in Maxa Trefella, ter Cornelia Holland. Poročilo na lines-mag.com.

Foto dneva na Vital MTB

Pred tednom dni, tokrat iz Bike parka Ljubljana. Foto Klemen Humar, leti Jan Porič, slikano na treningu mladih Rajdovcev.

Bike park Ljubljana

Jaz sem Blaž

V podcastu mojstra tetoviranja Tavčija je kolesarstvo le omenjeno, a boš na simpatičen način spoznal Blaža, bajkerja in hudega modela, MTB učitelja … Pa marsikaj o tetoviranju izveš. Poslušaj tukaj.

Freestyle zaposli
Wheelbase Koloset Trgovina Ride Freestyle Giant
Sledite nam