Krk'n'Roll, Gregor Sikošek
30. septembra 2020

Sikošek do zmage na Krk’n’Rollu, MTB Kanal spet v oktobru, Lov na divjad z rekordom, galerija s Kamplc endura, Lj MTB vikend na dnevnik.si in Crankworx Innsbruck.

Moker in hladen Krk’n’Roll Sikotu

Sobotni maraton Krk’n’Roll, zadnji v seriji Husqvarna Adria Bike, je na (skrajšani) dolgi trasi v dežju, burji in mrazu dobil Gregor Sikošek, ki je v ciljnem šprintu premagal Matija Meštrića. 134 jih je startalo kljub težkim razmeram.
Poročilo z videom in vrstni redi na mtb.hr.

Naslovna fotografija Husqvarna Adria Bike Series

MTB Kanal – Covid edition

Sicer enodnevno fešto v Kanalu so razvlekli cel teden, od 19. do 25. oktobra. Pojasnila gotovo dobimo, facebook dogodek pa je tukaj.

Lov na divjad z rekordom pod letvico

Letošnji dogodek Lov na divjad, sicer že tako bolj interne narave, je bil še koronsko in vremensko hendikepiran. Nekaj malega se je pa le furalo v soboto na Vrečkolandiji. Poročamo z objavo na Instagramu:

Galerija s Kamplc endura

Galerijo fotografij, ki jih je fotograf Anže Petkovšek v nedeljo naredil na zadnji dirki serije SloEnduro v Ajdovščini, si lahko ogledaš na www.sloenduro.com.

Izzivi gorskega kolesarstva v mestu

O dejavnosti Rajda in Golovec trails, o prvem Ljubljana MTB vikendu ter o okrogli mizi v okviru slednjega na dnevnik.si. Sicer le za registrirane, a je registracija (za 4 članke mesečno) brezplačna.

Ta teden pri sosedih: Crankworx Innsbruck

A le za tekmovalce in televizijsko produkcijo. Evropsko prvenstvo v whipanju, paralelni slalom, pumptrack, speed & style, slopestyle in spust. Tudi s kakšnim Slovencem. www.crankworx.com/festival/innsbruck

Sledite nam