bmx everesting
Freestyle Giant SloEnduro Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
23. septembra 2020

Damjan je Everest odbrcal na ljubljanskem gradu, Naglič je dirkal v Banjaluki, peticija za pumptrack v Logatcu, Gravelman, Rok Perko na Sportalu, Velika planina in Lj MTB vikend na Žurnal24 ter Lajfrajderke, nova “girlpower” ekipa.

BMX everesting?!

Kaj pa ultra BMX-at Damijan Hočevar – DJKrmpy?! Nič, včeraj je odbrcal Everest na ljubljanski grad! Pa še malo čez … Na beemiksu, brez prestav seveda. Prvi na svetu! Kar nekaj materiala na njegovi facebook strani.

Na naslovni fotografiji v družbi podpornikov, foto BMX E.T. Cycling Facebook.

Naglič v Banjaluki

Rok Naglič (Calcit Bike Team) je tridnevno etapno dirko v Banjaluki končal na 6. mestu. Osvojil je kupček točk UCI in potrdil formo pred bližnjima svetovnim pokalom v Novem Mestu in svetovnim prvenstvom v Leogangu. Zmagal je Francoz Antoine Philipp. Poročilo na prijavim.se.

Za pumptrack v Logatcu

Tudi (spletna) peticija je lahko eden od korakov na poti do pumptracka v tvoji občini. Vsaj podpornike prešteješ. Tako je Maja storila, ker si želi pumptrack poligona v Logatcu. Preberi in podpri na peticija.online.

Gravelman, prvič

Nedeljski Gravelman v okoli Zagreba je dobesedno z nič postal največji makadamkarski dogodek na tem koncu sveta, saj je bilo ba startu več kot 200 kolesarjev. Vseh vrst, seveda, ne le “pravilnih” makadamkarjev. Tudi format je bil zanimiv, prirojen dobrodelnosti. Poročilo na mtb.hr.

Perko, smukač na enduro kolesu

Rok Perko, smukač, ki je hiter na MTB enduru, v članku Martina Pavčnika na Sportalu. Pogovor, tudi v videu.

Na Veliko planino brez avta

Avantura je tik za vogalom. Ko pridejo novi vlaki, bomo še lažje kombinirali MTB ture z vlakom. Članek Nataše Medvešček o skoku na Veliko planino na zurnal24.si.

Rogla in Pogi na Golovcu?

In še en članek plodovite MTB avtorice Nataše, ta je o Ljubljana MTB vikendu, pa naša asa s Toura sta poleg za pozornost. Beri na zurnal24.si.

Lajfrajderke

Kaj bi bilo to? Spet ene aktivne punce, ki jm paše, da se imajo kak dan luštno … brez moških. Od 2. do 4. oktobra bodo imele na Pokljuki premierni vikend “Ženski rajd za dober vajb”. Več na www.lajfrajderke.com.

Freestyle Giant SloEnduro Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
Sledite nam