take care of your trails, bike park ljubljana
9. septembra 2020

Septembrski Take Care of Your Trails jutri v Podutiku, Liović najhitrejši na hrvaškem enduro DP, Energija in Calcit poročata z dirk, Blaža druga na granfondu, ajdovski festival Zunaj, Lokalne Ajdovščina post festum, STKP v enem dnevu in Urban Fest v Roofu.

TCoYT 2020 v septembru

Akcija Take Care of Your Trails pod okriljem IMBA Europe letos malo pozneje, zato “September Edition”. Jutri (v četrtek) se tako ureja Bike park Ljubljana v Podutiku. Vabilo na Facebooku.

Slovenskih akcij sicer ni v koledarju, jih pa lahko še vedno prijavite na www.takecareofyourtrails.com.

Liović najhitrejši na hrvaškem enduro DP

V Orahovici so v okviru Pannonian Bike Weekenda izvedli državno prvenstvo Hrvaške v enduru. V absolutni konkurenci je bil nahitrejši veteran Frano Liović pred članom Alenom Smolićem in Ivom Jarićem iz kategorije hobi. Poroča mtb.hr.

Iz klubov

Energijateam.com poroča s krosa v Ajdovščini.

Calcit bike team poroča s krosa v Ajdovščini in z endura na Kopah.

Blaža druga na rožnatem granfondu

Aleksej Medvedev (Cicli Taddei) in Eva Lechner (Team Trinx) sta dobila 46 km dolgi granfondo La Monselice in Roza MTB blizu Padove. Med ženskami je drugo mesto zasedla Blaža Pintarič (Pintatim) in tretje Litvanka Kataržina Sosna (Torpado-Sudtirol). Poročilo na monseliceinrosamtb.it.

Zunaj v Ajdovščini

25. in 26. septembra bo spet čas za ajdovski festival Zunaj v organizaciji AO in PD Ajdovščina. S filmi, knjigami, pogovori o dejavnostih v gorah in še čem, tudi s fotografskim natečajem. Tudi MTB filmčki bodo in dve turi. Vse na ao-ajdovscina.si.

Wajduski MTB festival

Poročilo z vseh dogodkov Kolesarskega festivala Ajdovščina na lokalne-ajdovscina.si.

STKP v enem dnevu

To soboto se gre na Slovensko turnokolesarsko pot. Na vse od 41 odsekov hkrati v akciji STKP v enem dnevu. O tem tudi v Delovem Poletu.

10 let Urban Roofa: Urbanfest

10-letnico doma urbanih športov bodo proslavljali naslednji konec tedna, od 18. do 20. septembra. S tekmovanji, bendi, reperji in didžeji. Dogodek na Facebooku.

Sledite nam