Revija Bicikel
19. aprila 2021

Zadnja številka pred velikim jubilejem edine prave domače kolesarske revije je že na prodajnih mestih. Bicikel na stotih straneh.

Veliko cestnega kolesarstva, a z eno gorskokolesarsko izjemo. Veliki intervju s Kristjanom Vrečkom je naredil Uroš Buh. Za naše pleme je morda zanimiv tudi preizkus dvoživke Cannondale Topstone Neo Carbon 1 Lefty. Vladimir Dovla se podpiše pod kar nekaj člankov: Sistem 1xX, Shimano Deore 1×12, sistem Thru Axle, čevlji Specialized Recon 3.0 …

Preostanek revije je namenjen navdušencem nad tankimi pnevmatikami. Urednik Boštjan Svete se dotakne dirke od Tirenskega do Jadranskega morja in dirke po Baskiji ter prihajajočega Gira d’Italia. Tokrat svoja videnja kolesarskega sveta v kolumne strnejo trije kolumnisti: Tim Podlogar, Jošt Zevnik in Žiga Jerman.

Pisec z najdaljšim stažem pri reviji Bicikel je David Črmelj. V rubriki Peloton se dotakne ovir in skrbi v cestnem kolesarstvu, nekaj malega je napisal o slovenskih cestnih ekipah in se pogovarjal z novim mehanikom pri ekipi Adria Mobil Janom Bevcem.

In še kaj zanimivega se najde.

Revija Bicikel je lahko tvoja za 5,90 evra.

Prejšnji

Sveže branje: Bicikel številka 98

Sledite nam