3. maja 2019

Ekipe, posamezniki in ozadje prve letošnje dirke svetovnega pokala v spustu. Unior/Devinci Factory Racing, MS Mondraker, Trek Factory Racing DH, Dorval AM, Vali Höll, Finn Iles in Fox Racing Shox.
Unior/Devinci Factory Racing in odlično 10. ter 20. mesto prvih violin ekipe. Dakotah Norton in Jure Žabjek.


MS Mondraker. Odličen ekipni uspeh. Dva med deseterico in še en tekmovalec med najboljših 20. Matt Walker peti, Laurie Greenland deveti in Michael Jones na devetnajstem mestu.


Trek Factory Racing DH in drugo mesto Ethana Shandra med mladinci. V elitni kategoriji je četrto mesto osvojil Charlie Harrison, dvanajsto pa Reece Wilson. Zelo dober izkupiček za pomlajeno ekipo.


Dorval AM. Monika Hrastnik v novi ekipi na prvi dirki sezone na 5. mesto. Baptiste Pierron na 35. mestu, Benoit Coulanges na 43. mestu in Mariana Salazar v ženski konkurenci na trinajsto mesto.


Vali Höll, najhitrejša mladinka, katere čas kvalifikacijske vožnje bi zadoščal za drugo mesto, čas na dirki pa za sedmega!


Finn Iles. Zelo hiter, tretji v kvalifikacijah, nato prehiter na dirki. Na koncu 52. mesto. Predstavitev kolesa in ogled proge.


Mojstri vzmetenja – FOX. Nastavitve in kramljanje z Vergierjem, Brendogom, Minnaarjem, Guiterrezom ter ostalimi.

Sledite nam