19. decembra 2017

Obalni graditelji prispevke za gradnjo in vzdrževanje poti po novem zbirajo v treh trgovinah v Kopru, Izoli in Luciji. V torek 26. vabljeni na pobožično enduro turo!

Marljivi graditelji in vzdrževalci poti na Obali sicer lopate in krampe vihtijo iz veselja in strasti do gradnje in furanja. Pa jim vsaj za orodje pride prav tudi kakšen evro, zato so zaenkrat v tri obalne kolesarske trgovine postavili šparovčke za zbiranje prispevkov.

Obalne stezice od Socerba (in še naprej čez mejo, slovenska in italijanska tolpa namreč gradita skupaj) do Dragonje zlasti pozimi radi drgnemo tudi obiskovalci s celine. Redko kdo od nas bo imel tam priložnost poprijeti za lopato, zato pa je toliko bolj fer, če zabašemo kaj v šparovček v eni od treh trgovin:

Funsports Koper, Pristaniška ulica 14
pon-pet: od 10. do 19. ure
sob: od 9. do 12. ure

Koloset Izola, Gorkijeva ulica 8
pon-pet: od 9. do 13. in od 16. do 19. ure
sob: od 9. do 13. ure

Bikeart Lucija (ex-Extreme Vital), Obala 116

Pobožična enduro tura

Gotovo pa se ne bodo branili prispevkov niti na četrti tradicionalni pobožični enduro turi v torek 26. decembra. Ob 10. uri izpred Vovka v Ospu, sledi okoli 1000 metrov vzponov in spustov po novih stezicah, o katerih se ti še niti sanjalo ni. Več o turi

Če si pravi (prava?), te morda sprejmejo celo v Facebook skupino ISTRATIMATERNA ObalnaBikeScena. Tam med drugim izveš koristne reči o stanju poti.

Še video z ene nove …

Sledite nam