19. maja 2016

Pred prihajajočim evropskim enoprestavniškim prvenstvom v Kobaridu si oglej še nekaj videov s podobnih dosedanjih druženj.

Nekaj videov za ogrevanje pred Kobaridom. Da boš vedel, kaj te čaka na tovrstnih tekmovanjih. Tako evropskega, kot tudi svetovnega formata. Zabava, kolesa, zabava, kolesa, zabava in ena sama prestava! Izbrali smo svetovna in evropska prvenstva od leta 2011 dalje.


SSWC 2011, Irska. Podelitev tatujev in bodi pozoren na izbor destinacije naslednjega svetovnega prvenstva!


SSEC 2011, Belgija. Tudi tam se je našlo nekaj gričev za vožnjo z le eno prestavo.


SSWC 2012, Južna Afrika. Tatu je dobil Burry Stander! Ja, tudi profiji vozijo na dirkah. Najbolj znan je vsekakor Giantov Adam Craig, ki pridno zbira tatuje tudi na SSCXWC, dirkah s ciklokros kolesi.


SSEC 2012, Francija. V videu nastopa kar nekaj znancev enoprestavniških tekmovanj, med drugim tudi Charlie Hobbs, eden izmed pokroviteljev kobariškega dogajanja. Je že na poti.


SSEC 2013, Katalonija. Med udeleženci tudi naš Šimen Tomori.


SSWC 2013, Cogne, dolina Aoste, Italija. Prva nekoliko večja slovenska odprava na dirki takšnega formata. Tatuja na telesi Angusa Edmonda in Jamie Busch.


SSEC 2014, Irska, Castlewellan. Video Silvia Tonde, ki bo tudi letos gost v Kobaridu in seveda rivalstvo med Sicilijo in Slovenijo za priredbo prvenstva.


SSWC 2014, Anchorage, Aljaska. Baje eno najbolj “odbitih” prvenstev. Na njem sta se več kot dostojno borila tudi Dani in Uršula, tista dva, ki sta najbolj zaslužna za to, da tudi Slovenija gosti veliko enoprestavniško dirko!


SSWC 2015, Hakuba, Japonska. V deželi vzhajajočega sonca si je drugi tatu prislužil tudi Angus Edmond, ki je obljubil, da pride tudi v Slovenijo.


SSEC 2015, Sicilija. Zopet video Silvia Tonde. Baje se je kolesarilo na Etno in nazaj. Ali pač.

Sledite nam