Wheelbase Maxxis Freestyle Giant Unior DH Cup SloEnduro
18. junija 2012

Še tretja revija v pregledu mesečnega tiska – včasih se splača malo zamudit, dobiš samostojno novičko.

Na prodajne police se je prispela še zadnja izmed treh slovenskih revij s kolesarsko tematiko. V tokratni poletni številki si lahko preberete naslednje:

– Gorske novosti iz Sramovega (RockShox, Truvativ, Avid) prodajnega asortimenta za leto 2013, za cestaše pa predstavitev Shimano Dura-Ace 2012.
– Ker je poletje pred vrati in je takšno in drugačno kolesarjenje še bolj popularno, so nekaj prostora namenili zložljivim kolesom, s poudarkom na znamki Strida
–  Za kolesarski izlet priporočajo dve destinaciji na domačih tleh in sicer Logarsko dolino ter okolico Ljubljanske kotline.
– Za ljubitelje nizke teže članek o ”hujšanju” koles, med testiranimi izdelki so se tokrat znašli hidracijski nahrbtnik Camelbak Charge LR, kompresijske nogavice Cep Neon, čelada Bell in super kroskantri raketa Trek Top Fuel 9.9SSL.
– Za vse starše so predstavili kolo Zigo Leader, ki ponuja odlične rešitve za prevažanje najmlajših.
– V ne-kolesarskem delu revije so se tokrat posvetili pregledu olimpijskih športnih objektov, predstavili so kamere GoPro ter nekaj prostora namenili klopni boreliozi oziroma lymski bolezni. Preostali prostor pa zasedajo tematike, ki se oklepajo teka, tenisa in popotovanj.

Na naslovnici testni voznik Tomaž Kučan na Trekovi polnovzmeteni mašini.

Freestyle dostava
Freestyle Giant SloEnduro Wheelbase Renthal Oblikovalski studio Ideator
Sledite nam