Požar pri Miranu Vauhu in Moniki Hrastnik - pogorišče
13. junija 2020

Pošlji VAUH5 na 1919 (Telekom in A1) in prispevaj pet evrov za obnovo doma najhitrejšega slovenskega para Monike Hrastnik in Mirana Vauha, ki ga je uničil požar.

Če še ne veš: Požar: pomagajmo Moni in Miriju

David, oblikovalec mtb.si in tudi avtor nove strani, ki jo zdajle bereš, je Velenjčan in je le dan po požaru obiskal Vauhove. “Stari, zelo skromni so bili pri opisovanju škode … Hiša je totalno uničena!” je poročal.

Zato smo dali pobudo pri Rdečem križu Slovenije – Območnem združenju Velenje (OZ RK Velenje) za zbiranje pomoči za obnovo hiše. Takoj so se odzvali in že prvega dne po objavi je bil vaš odziv odličen! Hvala Rdečemu križu in vsem, ki ste prispevali!

SMS donacije, takole gre

Zdaj torej lahko donirate tudi z SMS sporočilom. SMS s ključno besedo VAUH5 pošljite na številko 1919 in prispevali boste 5,00 € za družino Vauh.

Prispevajo lahko uporabniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije in A1.

Sredstva, zbrana na računu OZ RK Velenje, bodo namenjena za plačilo računov pri obnovi hiše.

Pravila in pogoji za sodelovanje pri storitvi SMS-donacija so objavljeni na strani OZ RK Velenje.

Še vedno lahko darujete tudi z nakazilom na transakcijski račun Rdečega križa Velenje pri NLB d.d. Velenje: SI56 0242 6001 1969 849, obvezno z navedbo “Pomoč – Vauh” in sklicem 00 245039.

Dražba fotografije

V torek smo na pobudo fotografa Andrasa Oravecza začeli tudi z dražbo fotografije Monike Hrastnik z lanskega svetovnega pokala v Mariboru. Ponudbe pod objavo na Facebooku zbiramo do nedelje ob polnoči!

DRAŽBA!Fotograf Andras Oravecz je prišel na zamisel, da Monika Hrastnik in Miranu Vauhu pri prenovi njunega doma, ki…

Objavil/a mtb.si dne Torek, 09. junij 2020

In dražba dresa!

Andraž Zajec, lavriški vulkanizer in nekdaj Monikin pokrovitelj s plašči Maxxis, pa je pognal še eno dražbo – za Monikin dres Črnega trna, ki jim ga je podarila kot pokroviteljem. Ta dražba bo potekala teden dni dlje, do naslednje nedelje torej. “Dres nam veliko pomeni, ampak Moniki in Vauhu bo zbrani denar pomenil več,” je zapisal Andraž.

DRAŽBA TEKMOVALNEGA DRESA Monika HrastnikOdločili smo se da pomagamo Moniki in Vauhu zbrat denar za sanacijo hiše, ki…

Objavil/a Vulkanizerstvo, Avtostoritve Zajec dne Petek, 12. junij 2020

Tretji Andraž pa je bil prvi

Prijatelj Andraž Hlastec, ki je kampanjo na platformi airfunding.net pognal že dan po požaru, je zbral že skoraj 2000 dolarjev! Seveda tudi tam še lahko prispevaš.

Fotografije David Praznik, Simon Vauh

Preberi še

Požar: pomagajmo Moni in Miriju
Dražba: Čigav zid bo krasila fotografija Monike Hrastnik?

Sledite nam