16. januarja 2020

Štiri dirke v sezoni in štiri različne lokacije. Med 18. aprilom in 17. oktobrom. Med Istro in Dalmacijo.

Štiri dirke v sezoni in štiri različne lokacije. Med 18. aprilom in 17. oktobrom. Med Istro in Dalmacijo. Zopet tri različne dolžine tras, v Rabcu pa te čaka tudi četrta! In zopet enake tekmovalne kategorije kot običajno.

Kategorije: Moški od 16* do vključno 39 let, moški master od 40 do vključno 49 let, moški grand master od 50 let dalje, ženske (rojene pred 18. aprilom 2004) in kategorija e-bike, pri kateri velja enako pravilo kot pri ženskah.

*Tekmovalci, mlajši od 18 let, lahko vozijo le na trasah Easy in Classic in še to v spremstvu staršev oziroma odgovornih oseb.

Dalmatiner mtb maraton

Zimske jakne so že dolgo v omari in priprave na začetek kolesarske sezone so že v polnem razmahu. In kje je bolje začeti kot v kraju, kjer so kolesarji in sploh kolesarjenje doma. Tokrat prej, ker nismo mogli čakati. Dalmacija. Vodice, 18.apila.

Helter Skelter

“Ko pridem do dna, se vrnem na vrh,
ustavim se, obrnem in spet spustim. ”

Tako nekako bi v prostem prevodu zvenel začetek pesmi Beatlov, po kateri se imenuje dirka. Če si bil tam lani, potem veš, zakaj. Če še nisi bil, potem te ta občutek čaka v Rabcu. Dirka je podobna kot če bi poslušal najbolj udarno skladbo četverice Liverpoola.

Easy, Classic, Epic in ULTRA! In kje drugje kot v Rabcu. Ker takšnih poti ni nikjer na svetu. Si pripravljen na 100 kilometrov čistega MTBja? 100 km plezanja, enoslednic, znoja in sreče. 100 kilometrov Helter Skelter. 30. maja.

Rab Island HERO

Za vsako ceno so želeli organizirati novo dirko serije na kopnem, a obkroženo z morjem. Na majhnem otoku, ki je tako velik, tako raznolik. Na Rabu. Skozi “puščavo” in skozi pragozd. Kamen, prod, pesek, blato, gozd, morje, sonce in ti. Vonj po morju in iglavcih. Vsa čutila so ravno tako angažirana kot tvoja stopala, ko vrtiš pedale navzgor in se spuščaš navzdol. 

Si kot Robinzon. Le da nisi sam. Imaš kolo. Sam proti vsem. Proti drugim tekmovalcem, proti naravi in ​​proti sebi. Na Rabu, 12. septembra.

Krk ‘n’ Roll

Še vedno je toplo, ni pa peklensko vroče. Ceste so končno prazne in pripravljene samo zate. S kopico ostalih udeležencev boš odkrival lepote otoka Krk. Ker ima otok resnično veliko odkritih in prikritih kolesarskih poti in lepih enoslednic, je kot nalašč za zaključek super sezone. 17. oktobra v Baški.

Foto organizator

Preberi še
Serija Husqvarna Adria Bike 2020: Predprijave so odprte!

Lanske zgodbe
Krk ‘n’ Roll = rokenrol
Krk ‘n’ Roll: Zadnja dirka serije Adria Bike kot češnja na torti
Bliža se: Krk ’n’ Roll, zadnja postaja serije Adria Bike
Fužine 2 Sea Avstrijcu Soukupu
Fužine 2 Sea: S Petrom po najdaljši trasi
Fužine 2 Sea: Najdaljša trasa bo prava poslastica!
Druga dirka serije Husqvarna Adria Bike bo Dalmatiner
Pester dirkaški vikend na Hrvaškem
Prva v seriji Husqvarna Adria Bike 2019 bo Helter Skleter

Sledite nam