roamer trail
16. septembra 2023

Znane kolesarske znamke in znana imena vabijo na vikend kolesarjenja, druženja in učenja na Koroškem. Od 29. septembra do 1. oktobra na Peci in Jamnici.

V kakšnih marketinških možganih se kdaj vžge kakšna iskra, ki na koncu po kupih dela in priprav pomeni tudi kak vikend uživanja za delovno ekipo, predvsem pa za vse, ki se pridružijo. Če je poleg še nekaj učinka za znamko, je seveda za prihodnost kariere še toliko bolje.

Tako je nastal Roamer Rendezvous, vikend s starimi in novimi prijatelji ter zvezdniki športa. Za prvo “trail” izvedbo so izbrali Koroško na obeh straneh meje. Na zadnji septembrski oziroma prvi oktobrski vikend se bodo potepali med Peco in Jamnico. Po najboljših stezicah, ki jih poznamo na tistih koncih – ali pa kakšne tudi še ne.

roamer trail

Partnerji

Partnerji projekta so italijanska znamka fizik (sedeži, čevlji, komponente), Patagonia, Vibram, MTB zagovorniška organizacija IMBA Europe ter organizacija Trash Free Trails.

Dobrodelno

Koroško so avgustovske poplave močno prizadele, zato bo Roamer Rendezvous za odpravljanje posledic prispeval 10 odstotkov vseh prihodkov.

Ambasadorji

Prva je nekdanja svetovna prvakinja in zmagovalka svetovnega pokala v spustu, Valižanka Manon Carpenter, ki je ambasadorka Patagonie za poti in okolje. Pridejo tudi švicarski profi Ludo May, nekdanja svetovna prvakinja v spustu, Kanadčanka Miranda Miller, pa ne boste verjeli – domačin Vid Peršak 😉

Čeprav je dogodek pred vrati, se še lahko prijaviš.

Veliko več o dogodku in prijave na www.roamer-rendezvous.cc

Instagram @roamer_rendezvous
Facebook @roamerrendezvous

Sledite nam