27. aprila 2018

Že več kot 500 prijavljenih – če bo le vreme 26. maja sodelovalo, tokrat štirimestno število udeležencev. Do takrat osvoji Vršič v igrici in si prisluži nagrade.

Čas leti skoraj tako hitro, kot bomo čez mesec dni, v soboto 26. maja, s kolesi pony iz Kranjske Gore “drveli” na Vršič na četrti prireditvi Red Bull Goni Pony.

 

Le vreme bo odločilo o tem, če nas bo tokrat prvič za štirimestno številko. Po lanskih 922 udeležencih imamo tokrat že mesec dni pred dogodkom več kot 500 prijavljenih.

 

Prijave so mogoče le na spletni strani www.redbull.si/gonipony do 19. maja. Ob prijavi do 30. aprila štartnina znaša 15 evrov, pozneje pa 20 evrov.

 

Nagradna igra

Letos lahko trenirate tudi navidezno – za računalnikom, s tablico ali telefonom v rokah. Noge vas ne bodo bolele. Le možgančke morate malo napeti in v igrici na poti iz Kranjske Gore na Vršič odgovoriti na nekaj vprašanj. Za dosedanje udeležence ne bo težko, pretežko ne bi smelo biti niti za novince.

 

Vsi, ki bodo pravilno odgovorili na vprašanja, bomo v žrebu za lepe nagrade. Tedensko za nahbrtnike in anorake, majice, kape in ovratne trakove Red Bull Goni Pony, na koncu pa še za glavni nagradi, dva enodnevna izleta v Salzburg za po dve osebi s poletom s helikopterjem in ogledom Hangarja 7 in Hangarja 8!

 

Gremo odgovarjat na osvojivrsic.redbull.si

Vse o dogodku in prijave na www.redbull.si/gonipony

#GoniPony

 

Fotografiji Tomislav Može/Red Bull Content Pool

Sledite nam