27. decembra 2018

Kako do pumptrack poligona? Lastnega, s skupino prijateljev, ali kot le pomoč v soseski. Dejan Gorenc ti vse razloži v dvanajstih korakih.

Že res, da je v Sloveniji v zadnjem letu nastalo ducat in več tlačilnih poligonov oziroma pumptrackov, ampak! Nikoli jih ni preveč in nikoli jih ne bo preveč! Pumptrack je primeren tako za kolo kot za rolko, skiro … In vsi vemo, da je za osnove resnega kolesarjenja pomembno obvladovanje kolesa.

Namen

Video serija 12 nasvetov “Kako do pumptrack poligona” je del poslanstva portala Pumptrack Slovenija. Z nasveti želijo pomagati vsem, ki si želite spremembe v svojem okolju, v katerem vidite priložnost za rast, povezovanje in sodelovanje.

Znanje

Vsak nasvet, ki ga boš spoznal v video seriji, je plod izkušenj, ki temeljijo na praksi. Naj ti služijo kot dopolnitev ali usmeritev lastnih prizadevanj v smer, ki prinaša nov veter razvoja v tvojem kraju.

Cilj

Skupaj zgradimo trdno kolesarsko skupnost, ki bo temelj za bodoči razvoj na področju kolesarjenja ter ustvarimo zdravo zapuščino za vse prihodnje rodove kolesarjev.

Prvi izmed dvanajstih

Sedaj lahko preko dvanajstih videov uresničiš svoje ideje! Prvi za pokušino je tukaj, ostalih enajst si lahko ogledaš na portalu pumptrack.si.

www.pumptrack.si

Sledite nam