11. junija 2018

Še ena kvalifikacijska tekma za pokal Pumpaj Slovenija je zaključena. Tokrat so dodobra preizkusili ptujski pumptrack.

Serija kvalifikacijskih tekem za pokal Pumpaj Slovenija se je 8. junija nadaljevala na Ptuju. Na vrsti je bil že peti asfaltni pumptrack.

Za merjenje časov je bil zadolžen mariborski BSX Racing Team s Tilnom Frankom na čelu. Za vse ostalo pa so poskrbeli v organizaciji z Alliance ASE in s podporo občine Ptuj.

Kategorija do 5 let: prvo mesto je bilo na Ptuju rezervirano za Mara Bello Perić, drugi je bil Rok Kogler, tretji pa Nik Čeh Cigrovski.

Kategorija 6 do 9 let: prvo mesto za Žana Koglerja, ki je za krog potreboval 15 sekund in 24 stotink. Drugo mesto je osvojil Gabor Mihael Perić. Njegov čas 15 sekund in 57 stotink. Tretji je bil s časom 16 sekund in 19 stotink Rok Regent.

Kategorija 10 do 13 let: Mihu Čehu se je štoparica ustavila pri 13 sekundah in 94 stotinkah. 14 sekund in 39 stotink je za krog potreboval Domen Zver, 16 sekund in 95 stotink pa Matej Novak.

Kategrija 14+: prvo mesto s časom 11 sekund in 95 stotink je pripadlo Stašu Lukiću. Na drugo se je s 14 stotinkami zaostanka uvrstil Boris Režabek, tretje mesto je osvojil Žiga Omerzu, ki je dosegel čas 12 sekund in 54 stotink.

Kategorija open (skiroji, rolke, rolerji): zmaga je pripadla Galu Štumpergerju. Njegov čas 15 sekund in 58 stotink. Na drugo mesto se je uvrstil Gal Ivančič, ki je za krog na ptujskem pumpu potreboval 16 sekund in 25 stotink, tretji je bil s časom 16 sekund in 37 stotink Miha Čeh.

Naslednjič se pumpa:

Vse dodatne informacije najdeš na pumpaj.si

Naslovno fotografijo smo si sposodili na facebook strani Alliance ASE

Preberi še:
Pumpaj Slovenija: Prva dirka je uspela
Pumpaj Slovenija: Drugo kvalifikacijsko tekmovanje je bilo v Celju
Dvojni spored v Odrancih
Pumpaj Slovenija: Četrta postaja – Majšperk

Sledite nam