9. novembra 2010

Trgovina Energija iz Domžal v tem tednu intenzivno predstavlja kolekcijo kolesarskih čevljev Gaerne 2011, ki bodo še bolj opazno zastopani tudi na domačih tekmovanjih.

Trgovina Energija iz Domžal v tem tednu intenzivno predstavlja kolekcijo kolesarskih čevljev Gaerne 2011, ki bodo še bolj opazno zastopani tudi na domačih tekmovanjih. Predstavitev sta organizirala brata Mitja in Jaka Tancik, oba dobro znana tekmovalca v krosu.

Mitja in Jaka ne trenirata več tako intenzivno kot nekoč, zato tekmujeta le amatersko, zato pa jima poleg trgovine zelo veliko časa vzame tudi vodenje ene najbolj uspešnih in največjih ekip Energijateam.com. Na nogah tekmovalcev v značilnih belih dresih ste že lahko opazili čevlje Gaerne, ta teden pa je prava priložnost, da od blizu spoznate celotno ponudbo. V trgovini Energija namreč poteka Gaerne promo teden, v katerem vam bodo temeljito predstavili znamko in čevlje ter vse novosti za sezono 2011. Ob tem boste seveda čevlje tudi pomerili, kar je ob odločitvi za nakup seveda bistvenega pomena. Izbirate lahko med praktično vsemi modeli iz kataloga, tudi če izbranega modela ni na zalogi – Gaerne ima namreč proizvodnjo v sosednji Italiji in zato lahko skoraj sproti dobite vse kar si želite. Ob takšnem naročilu si lahko tako izberete katero koli barvo ali izvedbo, včasih še kaj več.

V času Gaerne promo tedna, ki bo trajal vse do konca tega tedna, lahko svoje čevlje naročite celo po znižani ceni z 20 % promocijskim popustom. ”S to gesto želimo naročilo skoncentrirati na krajši čas, kar nam bo omogočilo ugodnejšo ponudbo. Mi bomo imeli manj dela in stroškov, stranke pa cenejše čevlje,” pravijo pri Energiji.

Jaka in Mitja si želita videti v čevlji Gaerne tudi več rekreativnih in »ta resnih« tekmovalcev , zato sta pripravila posebno ponudbo za vse imetnike licenc, ki so v sezoni 2010 tekmovali v katerem od pokalov, cestnem ali gorskem. Za več informacij o tem se obrnite na katerega izmed bratov, ki sta te dni seveda stalno v trgovini.

”Po prvem dnevu promocijskega tedna čevljev Gaerne so odzivi zelo pozitivni. Obiskovalci so nad videnim (in pomerjenim) zelo navdušeni in njihovi komentarji so zelo pozitivni. A kljub (nujni) želji po zaslužku nam je v največje veselje to, da lahko predstavljamo izjemno kakovostne izdelke, nad katerimi so naše stranke navdušene in jim bodo polepšali dragocene trenutke na kolesu, bodisi na cesti ali v gozdu”, je ob koncu ponedeljka povedal Jaka in še dodal: ”Kdor si želi vsaj pomeriti čevlje, naj se oglasi, izgubiti nima kaj. V vsakem primeru se lahko s pomerjanjem čevljev prepriča v pravilno izbiro”.

Gaerne promo teden traja vse do sobote, 13. novembra. Trgovina Energija na Ihanski cesti v Domžalah je odprta vsak dan od 13:00 do 19:00, v soboto pa od 9:00 do 12:00.

www.energijabikes.com

Foto: Grega Stopar

Sledite nam