9. julija 2015

Da, Cedric Gracia v Sloveniji. Konec mesca na Koroškem in v Kranjski Gori gosti tri enodnevne kampe.

Razvpiti francoski spustaš in frirajder Cedric Gracia konec meseca prihaja v Slovenijo, kjer bo na Koroškem in v Kranjski Gori gostil tri enodnevne kampe.

Če bi 37-letnika opisali le kot zmagovalca (redkih) dirk svetovnega pokala v spustu in 4krosu, zmagovalca frirajd spektakla Red Bull Rampage in še česa, bi mu storili krivico. Na vrhu gravitacijskih disciplin je že več kot 15 let in čeprav se je pred dvema letoma poslovil od spusta, še nastopa v enduru. Poleg tega je eden najbolj priljubljenih in prepoznavnih gorskih kolesarjev na svetu.

S Špancem Jordijem Bagom od lani prirejata “fun kampe”, namenjene predvsem veščinam endura, in prvič bodo trije enodnevni tudi pri nas:
v petek 24. julija v single trail parku Jamnica in na flow trailu na Peci (na avstrijski strani meje) v okviru festivala Black Hole bike fest;
v soboto 25. in nedeljo 26. julija v Kranjski Gori

Če je poleg CG, pa gotovo ves čas tudi “fun”. Udeležba v enodnevnemu kampu stane 130 evrov, v ceni pa ni le črpanje Cedricovega in Jordijevega znanja ter dnevna vozovnica v parku temveč še:

  • prvih 15 udeležencev dobi v dar uro G-shock
  • med vsemi udeleženci bodo izžrebali okvir za kolo Production Privée – Shan
  • vsi udeleženci bodo dobil v dar spomniski dres CG Funcamp 2015 Slovenia

Prijave in več informacij na cgfuncamp.bikerental.si 

Dogodek na facebooku 

www.facebook.com/CGFUNCAMPS
www.cedricgracia.com

Sledite nam