24. januarja 2019

31. januarja v ljubljanskem Caffe Fontana predstavitev etapne dirke Mitas 4 Islands 2019. Zanimivo predavanje, fotografije in analiza poti na vsakem izmed štirih otokov.

Vaju še vedno mika, da bi šla aprila dirkat čez štiri otoke? Vaju jezi, ker sta zamudila ugodno ceno “early bird” prijav? mtb.si ima rešitev za vaju! V četrtek, 31. januarja ob 19. uri v biljardnici ljubljanskega Caffe Fontana na Dunajski cesti 111, za poslovno stavbo Mercator, pripravljamo še eno predstavitev etapne dirke Mitas 4 islands 2019.

Kot je že običajno, bo glavno zgodbo povezoval avtor the vrstic, trikrat že udeleženec, svoj pogled na prizkušnjo bo podal tudi prekaljeni maček etapnih dirk Aleš Boben. Med vsemi, ki ste še vedno brez štartne številke, bomo izžrebali par, ki bo dobil promocijsko kodo za 200 evrov popusta (100 evrov na osebo) ob prijavi na dirko.

Seveda pa na predstavitev vabimo vse. Tudi tiste, ki ste se letos prvič prijavili in vas zanima, kako dogajanje sploh poteka. Kaj potrebujete in česa ne? Kakšno kolo je najprimernejše? Pa tiste, ki ste na 4 islands že tekmovali in vas zanimajo letošnje novosti, ki jih ni malo! Morda letos ne greš, a bi vseeno rad podoživeli tistih nekaj lepih dni? Ali pa šele zbiraš pogum, da boš nekega dne stal na startu te edinstvene kvarnerske dirke?

Od starta do cilja. Preleteli bomo etape in posebnosti vsake izmed njih. Obljubljamo zanimiv kolesarski večer. Vsaj dvema bo zagotovo pomagal 9. aprila stati na štartni rampi prologa in se z nje pognati na 263 kilometrov dolgo pot čez Krk, Rab in Cres do cilja na Lošinju.

Preberi še:
Mitas 4 Islands 2019 s pomembno novostjo
Mitas 4 Islands 2019: Prva etapa, I’m a rock-it man
Mitas 4 Islands 2019: Druga etapa, Shades of Rab
Mitas 4 Islands 2019: Tretja etapa, Shepherd’s Paradise
Mitas 4 Islands 2019: Četrta etapa, Push your limits

{loadposition inside}

Sledite nam