3. marca 2011

Velo je ponovno organiziral zanimivo predstavitev za svoje prodajalce, na ogled ponudbe za leto 2011 pa smo bili povabljeni tudi predstavniki medijev. V članku predstavljamo bistvene novosti za letošnjo sezono. Ponudba koles seveda še naprej temelji na znamkah Fuji in Wheeler, ki so jim letos dodali še nekaj vstopnih modelov Rock Machine. Obseg gorskih koles zelo lepo pokriva vse razrede s prednjim vzmetenjem in polnovzmetena kolesa s hodom od 100 pa tja do 150 mm hoda. Pogrešamo pa polnovzmetena kolesa Haro, ki so bila z dobro ceno zelo privlačna – kot smo danes izvedeli, se je Haro znova bolj osredotočil na kolesa BMX in mnoga gorska kolesa celo umaknil iz prodaje. A je zato ponudba koles BMX res bogata in seveda na voljo tudi v trgovinah Velo in drugih trgovcih.

Velo je kot eden večjih distributerjev dodatne opreme predstavil tudi znamke Continental, SKS, Sigma, Fizik, Selle Italia, Bicycle Line, O’Neal, Sponser in še nekatere druge. Omeniti velja dve novosti – prva so “ovratnice” Moveo. Opornica vratu Moveo prihaja iz motorističnega sveta, a je zaradi nizke teže in gibljivosti primerna tudi za gravitacijske kolesarje. Na voljo je v dve različicah, izmed katerih ima dražja karbonsko oporo, in v štirih velikostih.
Blur pa je znamka O’Neala (da, oni so tisti, ki prodajajo vsa mogoča oblačila Monster) pod katero izdelujejo zaščitna očala za motokros in gravitacijske kolesarje. ‘Goggli’ stanejo le 50 evrov, na voljo pa so tudi rezervne folije (tear-offi).

Velo je torej pripravljen na sezono, kolesa in oprema so v večji meri že na zalogi in na “policah” pri vašem prodajalcu.

www.velo.si


Sledite nam