23. aprila 2019

Nor vikend v Kočevju, kjer je potekala četrta izvedba festivala furanja in druženja. Poroča ekipa MTB trail centra Kočevje.

Nor vikend v Kočevju, kjer je potekala četrta izvedba festivala furanja in druženja. Poroča ekipa MTB trail centra Kočevje:

 

Ko smo videli napoved, smo vedeli, da zna v Kočevje priti veliko kolesarjav. To se je tudi uresničilo. Začelo se je v soboto, ogrevanje, bi temu lahko rekli … šatlov toliko, da smo si rekli: no ja, dobro požira ali pa so se bajkerji le odločili, da pridejo v nedeljo. Ampak tudi sobota je bila nad pričakovanji.

Nedelja pa presenečenje. Po družinskih zajtrkih velikonočnih jedi so konvoji avtov in ostalih prevoznih sredstev, naloženih s kolesi, parkirali pod vznožje trail centra. In akcija. Do večera obleganje vseh trailov, največ seveda posodobljene Veronike, skill parka in seveda pumptracka. No, tudi ostali traili še zdaleč niso samevali.
 

Uradno smo odprli tudi pumptrack, zgrajen v začetku meseca.

Močno utrujeni (predvsem šoferji šatlov) smo pričakali ponedeljek, zelo dobro obiskan, vendar smo bili že utečeni, adrenalin še ni popuščal in oddelali še to.

Zahvala za vse to gre predvsem prostovoljcem, ki dnevno skrbijo za trail center, lokalni skupnosti, ki veliko daje, in lokalcem, ki nimajo dosti veze s kolesarjenjem, da so prišli in podprli vse to, se družili, popili in pojedli. Hvala tudi vsem rajderkam in rajderjem ki so prišli, upam, da so bili zadovoljni.


 

Se vidimo na peti izvedbi!

 

Fotografije Peter Novak/MTB trail center Kočevje, fotogalerija Marko Majhen – Majh

Poročilo na TV Kočevje 

www.mtbtrailcenterkocevje.com

 

MTB Trail center Kočevje na Facebooku

 

Preberi še

Majh zaslišuje ekipo MTB trail centra Kočevje

Kočevje ima nov asfaltni pumptrack

Sledite nam