2. maja 2018

In so jo pofurali, domačini in obiskovalci. Kaj ti bo sedežnica, če imaš karavano “šatlov”? Dan zatem so preizkušali Scotte.

Na praznični petek so v MTB trail centru Kočevje v Dolgi vasi izvedli še en dogodek Pofurajmo Kočevsko. Poroča Janez Dejak:

 

Tretja različica Pofurajmo Kočevsko je za nami. Z obiskom smo več kot zadovoljni. Močno povečan shuttle je kolesarje, željne furanja po mtb trail centru, komaj požiral, nekajkrat smo morali po dodatne moči v 40 let staro mehanizacijo.


Na Veroniki, foto Peter Novak

Veseli nas, da ste pofurali vse naše traile in še posebej nas veseli vaš pozitiven odziv. Prav tako smo veseli, da smo se po furanju skupaj podružili in izmenjali mnenja, popili kakšno pivo, pojedli …

 

Dogodek Pofurajmo Kočevsko #4, predviden za jesen, bo postregel z dodatnimi novostmi, ene se lotimo v teh dneh. Druga pa začne nastajati po naslednjem dogodku v trail centru, tekmi v olimpijskem krosu XC Kočevje UCI C1 3. junija.


“Sedežnica”, foto Janez Dejak

Scott test day

Dan po Pofurajmo Kočevsko je bilo v trail centru moč preizkusiti kolesa Scott, za katere je poskrbela ekipa Scott (Tine in Andrej). Po poteh smo testirali večinoma Scotte Geniuse, pa tudi kaj elektrike se je našlo in preizkuševalci so bili navdušeni. Scotti so se kar zlili po naših trailih.

 

Program je bil podoben prejšnjemu dnevu, le da je bil obisk malo manjši, ravno prav za regeneracijo organizatorjev.


To je ta malo starejša mehanizacija, foto Majh

MTB trail center Kočevje na facebooku

Oglej si še
Pofurajmo Kočevsko! Z Gašperjem

Uvodna fotografija Peter Oberstar

Sledite nam