15. novembra 2019

Med 28. novembrom in 1. decembrom po poteh nad Rabcem in še kje. V družbi našega najhitrejšega etapnega gorskega kolesarja.

Prvi gorskokolesarski kamp je Peter Vesel v sodelovanju s partnerji in hotelsko verigo Valamar organiziral letos januarja, drugega maja, sedaj pa pripravlja še tretjega, ki bo na istem mestu in z istimi partnerji in ljudmi, ki mu stojijo ob strani.

Med 28. novembrom in 1. decembrom organizira Jesenski Kamp Petra Vesela. V Rabcu, v sodelovanju s hotelom Valamar Sanfior in Bike Centrom Rabac.

Kamp je namenjen vsem, ne samo kolesarjem. Peter pravi, da bo to čas druženja, zabave in seveda voženj po Bike parku Rabac in njegovi okolici. Poskrbeli bodo za vso družino, tudi če ni vsa kolesarska, saj Rabac ponuja tudi pohodniške poti ali le sprehode ob obali. Poskrbljeno bo tudi za otroke.

Da se ne bo vse vrtelo le na kolesih, ampak tudi okoli njih, bodo poskrbeli Urban Komac, ki bo razložil vse o fizični pripravljenosti in pomembnosti športne masaže, Robert Ciglar o prehrani in hidraciji ter Uroš Gnezda o vzmetenju in nastavitvah.

Cena programa in aranžmaja znaša 34 eur na osebo na dan. Petru se lahko pridružiš že v četrtek, ali pa prideš v petek in ostaneš do nedelje. Odločitev je tvoja.

Informacije in prijave na mail servis.vesel@siol.net.

Kako je bilo na prvih dveh letošnjih kampih, si lahko ogledaš na facebook strani Petra Vesela.

Naslovno fotografijo smo si sposodili s Petrovega uradnega facebook profila

Preberi še
Kamp Petra Vesela: V Rabcu bi vsi repete!

Sledite nam